Susamtohumu2 Nurellaasss ben yaşadım canım başka dr a da gittim sonuç aynıydı ama doktorum her ihtimale karşı 9. Haftaya kadar bekletti yine yoktu maalesef kürtaj oldum 2 ay sonra tekrar hamile kaldım çok şükür şimdi 23 haftalık hamileyim
Nurellaasss Susamtohumu2 Hayırlısı Allahtan neyi nasıl nasip edecekse verecekse vermeyecekse razıyım ama tek doktorla kalmak istemiyorum en azından içim rahat etsin istiyorum
Faeryglory Bence de başka doktora gitmelisiniz .literatürde hep son adet tarihi baz alındığı için sanki o gün döllenme olmuş gibi bir izlenim oluyor çok saçma aynı durumu yaşadım. Kese boş bebek yok denildi ama şimdi 18 hafta gebeyim başka bir doktora görünün eger ki kese boşsa kendiliğinden düşük oluyor yakın bir arkadaşımda olmuştu 8 haftalıkken evde düşük yaptı
Nurellaasss Faeryglory Son adet tarihimi baz almadı. Nasılsa ultrasondan bakarak ölçerek ayarladı ben yanlış ayarladığını düşünüyorum bilemiyorum benim tahminime göre 6 haftalık olması gerekiyor. Hiç kanama veya çok sancı durumu da yaşamıyorum böyle belirti verir mi acaba boş olsa
Nurellaasss Nurr1234 sizin son adet tarihi nedir benim geç döllenme bu. Bir de ilk öğrendiğiniz de değeriniz kaçtı
Nurr1234 11 aralık bende 6-7 haftalık diye hesaplıyorum sizin kaç Bu arada bana bildirim gelmiyor formu açınca görebiliyorum size geliyormu nasıl açabilirim
Nurellaasss Nurr1234 Bende formu açınca görüyorum bilmiyorum ki. Benim tahminime göre geç döllenme olduğu için adet tarihim ile tutmuyor. 6-7 haftalık arası diye hesaplıyorum.
Mjgnfdn Nurellaasss canım doktoruna güven🙏🏻 ben inanmadım 11.haftaya kadar bekledim kese büyüdükçe zor oluyor ve bende o yüzden parça kaldı. Boş gebelik olabiliyor. Allah yardımcın olsun tekrar gebelik nasip olur canını sıkma
Nurellaasss Mjgnfdn Güvenmek isterim elbette ama 6+6 da bebek gözükmemesi normal diye biliyorum. İlk çocuğum da 9 haftalıktı gördüm kalp atışı aldım hayırlısı Allahtan bir gideyim bugün de ona göre hareket edeceğim
Mjgnfdn Nurellaasss ama doktorlar sadece görünmediği için demiyor. Değerleriyle karşılaştırıp ona göre bişiy söylüyo