Byz0706 Kızlarr durumlar nasıl belirtileriniz var mı? Bende hafif kasık ağrısı, sık idrara çıkma sürekli acıkma birde sivilcelenme🫠 Oğlumda hiç böyle sivilcelenme olmamıstı yüzüm temizdir normalde 2 gündür inannılmaz sivilce doldum.
sacmalamakizim Byz0706 Bat 15 şubat bekliyorum bakalım inşallah olur, kasık bel ağrısı ve akıntı var, bu ay umutluyum inşallah isteyen herkese nasip olur. 🤲😊
maybemom Bat 13 yumurtlamam 28 ocak catlama 29 ocakti bekliyorum sabirla ☺️beyaz sut gibi akintim var ve sag tarafim agriyor baska bir seyim yok
eminedln-27 Cnserdm ben de pcosum ama h böyle bir şey yaşamadım. İlk defa yumurtlama ve çatlmaya şahit.oldum. önceden hiç bilmiyordum ovülasyon testi falan. Değerlendirdik bakalım hayırlısı inşallah
Mugi Cnserdm canım bende de vardı pcos ve doktor bana kesinlikle kalıcı bir hastalık tedavisi yok sadece semptomlarını azaltacak şeyler var gibi bişeyler söylemişti ben ilaç kullanmak istemedim ve gerçekten kistleri ultrasonda gördüm bir sürü çember halinde kistler soğan kürü yaptım daha sonra hayıt otu ile testere dişli aslan pençesi otunu ikisini bir kaynatıp sabah akşam aç karna içtim kahvaltıdan 40 dk önce akşam yemeğinden de 40 dk önce içtim daha doktora gitmedim evlendim çocuğum olmaz diye düşünürken aynı ay hamile kaldım doktora gittim doktor hiç kist yok dedi ben de inanamadım ama durum bu sen de kullan çok iyi geliyor
Eheh Bat11 kızlar sadece sol kasık ağrım oluyor arada bide sırtım çok ağırıyor test yapmam için çokmu erken sizce🥲
Byz0706 Eheh idrar da çıkmaz kan testinde belki ama bence adet gecikmesinde yapmak daha kesin sonuç verecektir
Byz0706 Seher1234seher Daha erken herkes aynı olmuyor kimisi belirti yok hayırlısı olsun hepimiz için