Glsm-19 Cnserdm benim de negatif çıktı kuzum sabah test verdim saglik ocağında yarın çıkacak bakalım yapacak bisey yok canjm diğer ay olur inşallah ne yapalım 🤲
Glsm-19 Cnserdm evet canım var benimkine ben simdi baktım dün ki yaptığım test te aşırı silik bir gölge var anlamadım vallahi ya Alttaki dünün canım
Cnserdm Glsm-19 kesinlikle bekle bence reglinde geciksin öyle yap tekrar. Bende yarını bekliyorum regli olmazsam bir kaç bekleyeceğim. Geç döllenme vardır belki 🤣
Glsm-19 Cnserdm evet canım bekliyoruz bakalım kan verdim yatın çıkacak oda inşallah görürüz pozitif 🤲
Cnserdm Glsm-19 aaa çok üzüldüm.. Bir sonraki ay inşallah 🥲 benimde bugün regli günüm gelen giden yok testlerde negatif bekliyorum..
Glsm-19 Cnserdm inşallah canım benim Rabbım ikimizde tüm isteyenlere de nasip eder bence bi kan ver istersen en azından kafan rahatlar canım
Cnserdm Glsm-19 doktorum 3 gün bekleyelim dedii elimdede 3 tane tsst kaldı 🤣 artkk ne zaman gelirse.. Ya da varsa bişeyler bi şekilde çıkar zaten. 2 gündür midem bulanıyor özellikle akşam yemeğinden sonra.. İsteğimiz hayırlı olsun inşallah 🌸
noble1 Bugün benim de 8.gün , dün pozitifti bugün negatif gördüm testte bakalım inşallah döner pozitife🥲
Cnserdm Kubra001111 eşim test vermeyecekti ki.. Bugün reglimin 3.gün olması gerekiyor regli ağrılarım var ama sabah minnscık pembe bir akıntım oldu hala gelen giden yok anlamadım..