Limonlukekkk Merhabalar yarın 9 hafta olacak hamileliğim sürekli kusuyorum prilam fayda etmiyor kullanıp memnun kaldığınız ilaç var mı ölüyorum bulantıdan
Cana_ Limonlukekkk merhaba cnm🌸 bn 4 gebeliğimdede metpamid kullandım doktoruna bir danış eğer onaylarsa kullanabilirsin günde 2 defa kullanıyorsun
mysa26 Limonlukekkk bence prilama devam edin 2 veya 3 adet alabilirsiniz gece. Bu hariç diğer tüm ilaçların yan etkilerini okudum bende 12. Haftaya kadar mide bulantısıyla uğraştım prilam kullandım 2 tane falan düzenli alınca ve ona göre beslenince yine biraz iyi hissediyordum
Limonlukekkk Yazmelegi_ hiç etmedi metpamidi sıkışınca seruma attırıyor ama tableti hakkında bişi demedi
Limonlukekkk mysa26 şu an 16 haftalığım çok şükür 10. Haftada bittı bulantım prilam kullandım fakat hiç fayda etmedi o dönemleri hatırlamak bile istemiyorum
Esrass21 Zofer coo etkili bir ilac ama zoferin yan etkileri varmis valla ben kullandim cok sikur bir sknti olmado iki gebeligimdede prilam bosa veriliyor ztn ise yaramiyor kalip gidiyor