Hatice_70 Kızlarrr bugün muayenem vardi düzenli sancım ve açılmam çıktı bugün yarin doğurursn dediler ama bebek yukarıda kanala inmesi için acil neler yapabilirim aksak yürüyüş yap dediler başka önerileriniz varsa alırım
Tatar59 Hatice_70 ördek yürüyüşü, pilates topunda zıplama. YouTube tan bulursunuz çok fazla egzersiz var bebek kanala girsin diye. Simge duman tavsiye ederim.
Hatice_70 minnos1mom bir saattir ara ara bunu yapıyorm sanci girmeye başladı 😂 bacağımda et kırıldı artk😂 teşekkür ederim 🌹
minnos1mom Hatice_70 faydası olsuysa çok sevinirim bana da söyler misin , faydası oldu mu doğumun gerçeklesti mi
Hatice_70 sedseda benim takipli olduğum doktor direk sezeryan olsn demişti cuma günü sezeryana alckti başka doktora gittim sezeryana hiç gerek yok bu bebek normal bir şekilde doğabilir dedi kilosu da iyi çıktı takipli olduğumda 4 kiloya yakın çıkmıştı bu doktorda daha az çıktı şükür
sedseda Hatice_70 evet sizi hatırladım şu an kilosu 3700 cuma ya da en geç pazartesiye kadar bekleyeceğim kendi sancimi olmazsa suni verecekler sizin bebis kac kilo