_mombaby Asli1453 gaz çıkarsa yarın çıkacam inşallah valla ben ayağa zor kalkıyorum yürüyüş yapmaya çalıştık gozum karardı başım döndü sanki karnım düşecek gibi valla kötüyüm tansiyonum düşüyor
_mombaby Asli1453 valla bilmiyorum iyi bakilmamz lazım ben bide nazliyimdr annem ynimda kalacak zaten
Asli1453 _mombaby valla bana eşim olsun yeter annem gelemez zaten oda ameliyat oldu Allah tan eşim becerikli benim nazimida bı o çeker ☺️
Asli1453 _mombaby bana sabah 8 de yaptilar şimdi geldi hemşire hanım yaptırmadım şükür iyiyim sana hangi ağrı kesici yaptılar gazın ciktimi
_mombaby Asli1453 gazım çıktı benim yarın çıkacam inşallah da sana ağrı kesicinin isminidemi diyorlar bana adını falanda demediler şahsen ağrım var dedik ağrı kesici yaparmisinz diye yaptılar ismini bilemem ben
caniminikizleri Asli1453 zor oldu demişsin ara yakın olunca ondan öyle olmuştur ama zamanla geçer hepsi bu saatten sonra dikkat etmen önemli
Asli1453 caniminikizleri evet cnm o yüzden 4.hamileligin olmasın dedi zaten senin için çok zor olur dedi
caniminikizleri Asli1453 rabbim korktugundan korusun canim tabiki çok zor olmustur dikkat edesin kolay değil 3 kere aynı yerden kesinin atılması
caniminikizleri Asli1453 Allah olanlara ömürler versin bence tabi kendiniz bilirsinz insanın vücudu da önemli birde yaş ilerledikçe kafa kalmıyor yoruluyorsun