Esra_dorukcan Varsin aşağıda olsun , sezeryan yapin ama üzülmeyin stres yapmayin yeter ki sag salim kucagimiza almayi nasip etsin rabbim
Derya05 Esra_dorukcan sezaryana bile razıyım çok karşıydım ama sağlıklı olsun gününde gelsin ben hiç bir şey istemiyorum 😔
Derya05 Esra_dorukcan inşallah doktor araştırıp bulup yeni bir doktora başlıycam doktorlar gerçekten özeller özellikle beş para etmiyor boşuna para lafını cımbızla alıyorsunuz azından mıy mıyyy dinlenip kötü olmadan gidip kontrol ettircem inşallah yukarı çıkar 😔😔
Byzzz Derya05 sezeryan olcak haftaya gün vercek lekelenme tarzı kanamalarım oluyodu bu haftaya kAdar iğne ve ilaç kullandım rapor aldm yattım ama senin haftan aşağıda demesi için erken 32ye kadar çıkar dıye umudu vardı doktorun bi de ilişki falan yasak dikkat et bide kanalı kapatmadıysa ve arka yerleşimli değilse çok sıkıntılı değilmiş dikkat ettiğin sürece
Derya05 Byzzz mesela bana ilişkide yasak demedi doktorum daha doğrusu plasenten aşağıda sezaryan olursun ama duruma göre çıkabilir çıkarsa normal alırız dedi allah razı olsun bunladar araştırdım normalde ilişkiye yasak koyması lazımmış sizde öyle demeseniz doktora kaldıysa işimiz ölücez allah korusun
Tugbaelmass Derya05 aynı haftada benımde asağida dedi doktor 2 hafta sonra detaylı ultrasyonda çıkmış Yukarı 😀 yanı çıkar demişti saten doktor
Derya05 Tugbaelmass hadi ya çok sevindim senin adınaa inşallah dua etde benimde çıksın rahat rahat uyku çekiyim artık 😔😔
Tugbaelmass Derya05 ayrıca kötü birsey değil plesantanın aşağida olması tedirgin olma çok araştırdım, sadece normal Doğuma engel . Onun dışında kontrollerine düzenli gittiğin sürece başka soruna engel değil doktorunla konus rahatlarsın🙏
Nur92 Derya05 35.haftamda çıktı canım araştırırsan %80 çıkıyor ilerleyen haftalarda. Ağır kaldırma kendini yorma.
Merve9194 İlişki kesinlikle yasak zaten çok eğilip doğrulma mesela . Ben çok araştırdım okuya okuya denedim valla belki yadrgaynlar olacaktır ama 1 dış sarımsağı 2 ye bölüp göbek deliğine koydum 20 dk sırt üstü uzandım o koku bebekle birlikte eşi yukarı çekiyormuş ve çok şükür gerçekten de öyle oldu 🤲
Derya05 Merve9194 bende deniyimmmm nolucak ki sanki faydası olmasa zararında olmaz sarımsak sonuçta 🤗 ilginçmiş ama hiç duymadım canımm 😅 inşallah dua edinde Benimkide çıksın yukarı 🤲🏻
Azrazerin Derya05 En 23 +4 üm canım 11 haftalıkken kanamaya beraber bu teşhis kondu bana ama 20 haftalıkken yukarı çıkmış dedi ayakta kalmadım hep uzamdım hiçbir iş yapmadım kanama içnnprogestan ve pruloton iğne vurudu çok şükür atlattık o günleri🙏🏻
Derya05 Azrazerin progestan ve coraspin tüketiyorum en baştan beri malesef ilkim düşük olunca doktorum hiç bıraktırmadı ama Şöyle bişey var şükür bendede hiç kanama olmadı sadece aşağıda dedi ve 2 gündür nedense huzursuzum psklojikmi anlayamadım 🤦🏻♀️
Merve9194 Derya05 İnsAlllahh canım . Aynen zararı olmaz Allahin izniyle sarımsak çünkü netice de . Bu arada lekelenme vs varsa muhakak proluton igne iste doktorundan
Derya05 Merve9194 şükür hiç öyle sorunlarım yok sadece biraz hareketliliğinden sonra iğne batıyor sanki onkadar
Esra_dorukcan Çıkar allahın izniyle. Bizlerin duasi kabul olur . Bol dua 🙏 Allah'ım cumlemizin evlatlarını sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin . Sağlıkla gelsinler yavrucaklarimiz 😇
Derya05 Byzzz alttan muayene kesinlikle ben kabul etmiyorum zaten tanıdığım kim varsa bende dahil hepsi ya düşük yada erken Doğuma sebebiyet veriyor ve buna Emin’im artık 🤦🏻♀️