1bebe1meow esows ilk başta 2 kere idi fitil ve ağız yoluyla kullandırmıştı aynı ilacı şimdi 1 e düşürdü istediğin gibi kullan dedi baş dönmesi yaptığı için uyumadan önce fitil olarak kullanıyorum
Aylnkc esows sen doktorun tavsiye ettiği şekilde kullanmalisin herkesin farklı 200 mg sabah aksam bnmde
Evinbecit Anne29 ya bende günde 2 kez vajinal kullanıyorum ama lekelenme devam ediyor sizde öyle bir sorun oldu mu yada ne kadar sürdü
Gizem9688 Ben günde 2 kere agizdan alıyorum. Şükür 6 haftalikken baslamistim su an 10.haftadayız ve leke ve kanamalarin hepsi bitti. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize
Dlar Ben günde birken kullanıyorum canm gece yatmadan fitil olarak atıyorum doktorun sıklığı belirliyor
Anne29 Evinbecit neden verdi size benim plesanta rahme yakındi kanama yapıyordu diye alıyorum 20 gün sürdü kanama sonra kesildi ama yinede devam ediyorum
Evinbecit Anne29 benim geç döllenme olmuş yaklaşık 3 hafta polikistik over sendromu olduğu için yani yumurta tembelliği lekelenme şeklinde kanamam oluyor 1 hafta 10 gün oldu böyle
esows Aylnkc çalışıyorum baş dönmesi yapıyor diye öğlende kullanmak istemiyorum ama neyse mecbur sağol canım cevabın için
Hulo2105 esows ben 10. Haftada pembe kanama yaşadım ama ultrasonda bir sorun yoktu. Bana kutu bitene kadar iç dedi günde bir kere içiyorum. 3-4 hafta içicem anca biter