Havvakc _Tazeanne hayır hiç bir şey kullanmıyorum, ne yüzüme ne saçıma. Dudaklarıma nemlendirici sürüyorum sadece
Esrackc _Tazeanne kullanıyorum zaten gebelikten önce de bitkisel içerikli markalar kullandığım için içim rahat açıkçası. Yves rocher kullanıyorum her şeyimi. Bence kesinlikle kullanılması lazım insanın kendini güzel görmeye iyi hissetmeye çok ihtiyacı oluyor.
Buseirgit _Tazeanne saç kremi, nemlendirici ve yüz temizleme jeli kullanıyorum sadece diğerlerine cesaret edemiyorum 😊
Gizem9688 Günes kremi ve dudak nemlendirici kullaniyorum sadece. Iceriklerinin temiz olduğuna emin olduğum markalar tercih ettim. Gunes kremi kullanmazsaniz ozellikle gebelikte cok lekelenmeyw meyilli oluyor cilt. Evdeyken bile sürüyorum her gün. Beeo marka mineral filtre temiz icerik gunes kremi tercih ettim. Dudaklarim hamilelikle birlikte cok kurumaya başladı. Ona da incia marka cocuklar icin olan dudak nemlendiricisi kullaniyorum doğal icerikli. Bir de çatlak olmasın diye göbüse dogal Hindistan cevizi yağı.. günlük rutinim bunlar. Onun disinda makyaj olarak normalde de pek yapmazdim ama yapacaksam sadece rimel tercih ediyorum. Sonrasinda da bebek şampuanı ile makyajimi siliyorum.
_Tazeanne Buseirgit bende öyle ya ama cildimin çok ihtiyacı var 😕son 2 ay daha idare edebilsem çok iyi olacak 😅
Buseirgit _Tazeanne benim cildiminde güzel bir bakıma ihtiyacı var doğumum Temmuz sonu Ağustos başı gibi o zamana kadar iyice beter bir hal alıcam galiba 😅
Ucurumcicegi Solantenin hamileler için güneş kremi var bide arı sütlü nemlemdirici almıştım watsnsdan bitkisel nemlemdirici kullanıyorum organik olan ürünlerin sorun olmayacağını söylediler
xhbgns _Tazeanne kullanacağınız veyahut kullandığınız ürünlerin içeriklerinin temiz olduğuna eminseniz kullanabilirsiniz ama kimyasal oranı çok yüksek içerisinde ağır metal vs içeren şeyleri kullanmayın. Ben nemlendiricimi gözaltı kremimi vs kullanmaya devam ettim çünkü normalde de cildim çok hassas olduğu için içeriği temiz organik ürünler kullanıyorum. L’occitane önerimdir bu konuda.