Merhaba kızlar 36+2 den bildiriyorum. Bugün doktor kontrolümüz vardı. Yaklaşık 29. Haftadan itibaren uüksek tansiyon riskim vardı. Alfamet ve adalat kullandım 1/1.5 ay boyunca sürekli tansiyonum 14/9 , 15/10 ve 13/8 arasında gidip geldi doktorum sürekli 36 ya kadar bir şekilde dayan sonrasında almamız gerekli bebegin kalbi durabilir beslenemeyebilir vs diye zaten bilgi vermiş hazırlanmamı istemişti. Bugün nst girdim ve muayene oldum bebeğin eşinde tansiyondan kaynaklı bosluklar olustugunu beklersek sıkıntı olabileceğini söyledi burdan sonrası bende yok SENİ ÇARŞAMBA GÜNÜ DOĞUMA ALIYORUM HAZIR OL DEDİ.
Ben ağlamaya başladım, korku heyecan stres herşeyi aynı anda hissettim hemen eşim rahatlatmaya başladı anestezi doktorunun görmesi içşn ekg cekildim spinal istedim fakat tansiyon riskinden dolayı genelde olabileceğini söyledi.
Ve kan değerlerim düşük oldugundan bir ünite kan hazırlatın diye hemsirelere bilgi verdi herşey bi yana 10 gün önce dogum 18.000 tl iken 5 gün önce zam gelerek 28.000 tl olmuş bunu duyunca tüm sinir sistemim boşaldı 3 saat içinde duygulardan duygulara atladım.
9 ay boyunca buradaydım takip ettim cok okudum cok dinledim cok araştırdım.
Tek dileğim bebegimin sağlıkla doğması sıkıntısız evimize dönmek lütfen dualarınızda bizede yer ayırın Rabbim hepimizin yavrusunu sağlıcakla huzurla kucagına almayı nasip etsin mübarek kandil günlerinde🙏🏼🥹😢