kahvesever__ Bana bildirim gelmiyor neden acaba sorun fallan mı var profilime girip bakıyorum öyle cevap yazıyorum yoksa göremiyorum
amayinedeiyiilerledim kahvesever__ birisi size cevap verince bildirim mi geliyor normalde.? En başından beri böyle bir bildirim almadım. Sadece bebekten gelen bildirimler geliyor
H1tce2 kahvesever__ dünden beri bende aynı sorunu yaşıyorum hatta internette sıkıntı vardır diye düşündüm
Nnoktaa kahvesever__ bahsettiğiniz bildirim gelmemesi forum içerisindeki sol üst köşeden 3 çizgiye baktığınızda gördüğünüz kırmızı bildirim bölümüyle mi alakalı, yoksa telefonunuza bildirim gelmemesi mi?
kahvesever__ amayinedeiyiilerledim birine yazınca oda bana cevap verince normal de bildirim gelmesi gerekiyor o gelmiyor
myangelson amayinedeiyiilerledim telefona gelmiyor bildirim uygulamada bildirimler kısmına geliyor ondan bahsediyor
amayinedeiyiilerledim kahvesever__ anladım 😅☺️ Sizin cevabınız bana bildirim olarak düşmemiş bu arada. Bakınca gördüm
Nnoktaa kahvesever__ ayarlardan bi bildirim izinlerinize bakabilir misiniz? Bir de uygulamanız güncel mi, webden girdiğinizde de aynı sorunu yaşıyor musunuz?