seyma281015 Pazartesi günü 940 çıktı Benim değerimde. Keseyi de gördük o gün minicik. Haftaya Pazartesi yine gideceğim inşallah bu sefer kalp atışlarını dinleyebilirim. 1 buçuk ay önce kalbi durduğu için kürtaj olmuştum. Bu bana sürpriz bir bebek oldu 😊
seyma281015 Esmaveminigi inşallah canım. Biraz korkuyorum açıkcası diğeri gibi bunda da kese etrafında kanama var düşük riskim var progestan kullanıyorum. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur 🙏
Esmaveminigi seyma281015 iyi düşünün iyi çekin hep.. Mutlaka herkeste oluyor o bende hep bi korku içerisindeyim ama ferah tutalım içimizi
Cansudemirel Esmaveminigi adet sancısı gibi bi ağrım var zaten test yapmadan önce adet olucam sanmıştım meğer ağrımın derdi başkaymış 😂
Esmaveminigi Cansudemirel bende de öyle ve doktor dedi tutunmaya çalışıyor diye :) göründüm doktora bende şimdi haftaya görünür kese dedi 4 üne randevu verdi
Esmaveminigi Cansudemirel ama git bence ne. Olur ne olmaz ya bakıyor karnına kanama başlangıcı kist felan var mı diye hemen müdahale eder