GlinDirim Çatlaklar için kaçıncı hafta da ilaç kullanmaya başladınız? Bir de kullanıp da önerebileceğiniz neler var bilen anneler bilgilerini paylaşır mı lütfen ☺
Handeaslan39 GlinDirim canım ben herhangi bir krem denemedim zaten çatlamadım ilk gebelıgımde ama bebek yağı sürüyordum bellide o iyi gelmiş olabilir
Haticeyildiz GlinDirim bende bio oil kullaniyorum simdilik bendede catlak yok ama sadece gobegine degil bacaklarina ve gogsunede surmeyi unutma
1PrensAnnesi GlinDirim 12-13 hafta itibariyle bio oil kullandım karın ve göğüse basen ve kalçayada vaseline in kakao yağlısnı kullanıorm şuanda 26+5im arada dalin bebek yağıda sürüyorum düzenli kullanmamama rağmen hiç çatlamdm
Snmscl Kuzular ben bebek yağı ve kakao yağını öneriyorum birde normal nemlendirici kremler ben Arko kullandım çatlak kremlerinde pek etkili değil kuzenim kullandı ama yinede oldu çatlağı bide yapıdan yapıya fark ediyor
Ozgefe İlk hamileliğimde bio oil kullanmıştım hiç işe yaramadı çok çatlağım var bu sefer olmaz inşallah
Lzgpthm Ben 13.haftada başladım 🙂 bebek yagi ve hindistan cevizi yağını kullanıyorum şuan henüz yeni o yuzden etkisi hakkinda yorum yapamiyorum 🙂
eladidem Ben biraz gec basladim 25 haftalikken bio oil kullanmaya baslamistim suan 37+4 catlagim olusmadi daha cok sukur ayrica hindistan cevizi yagida kullaniyorum.benim cildim cok kuru normalde surekli nemli tutmam gerekiyor.
humaninannesi61 Ben 5. Aydan snra başladım çünkü karnım çok çok küçüktü şimdi 26+1 olduk daha yeni karnımın belirginleştiğini gerildiğini hissediyorum. Kaşıntıda başlamıştı. Badem yağı kullanıyorum. Kullananlarda hep memnun bakalm 😌🤰
Serap_tulum İlk haftalarda bebek yağı kullandım. 16 haftadan sonra sebamed çatlak kremine başladım. Çok fazla kaşıntı vardı geçti artık sebamed başlayınca
HakanSedaAdaL Bol su iç günde 3 lt bulsun. Ben çok su içtim çatlaklar durdu tabii çatlamalar oldu ama o zaman bu kadar bol su içmiyordum
Gulden 15+5deyim. Sabahları katı halde kakao yağı,akşamları da duştan sonra bebeyağı sürüyorum. Önümüzdeki hafta lierac çatlak kremine geçicem.
Elifece GlinDirim ilk öğrendiğim andan itibaren vücut yağı kullanmaya başladım . 4. Aydan itibaren lierac kullanıyorum her sabah ve gece uyurken . Gün içinde de aklıma geldikçe yağ sürüyorum bütün vücuduma . Çoook kuru bir cildim olduğu İçin çatlak oluşmaması İçin elimden geleni yapıyorum
TugbaKE GlinDirim hindistan cevizi yağı bnce tüyleri besler saçımıza kullanıyorız neticede bn 13haftalıkken başladım kilo artışım yok ama kaşıntım oldu mevsimsel kuruluktanda olabilir başladım mustela kullanıyorum
Melikeseko Mustela çatlak öncesi krem kullaniyorum. Ama 18 den sonra başlamak gerekiyormuş. Ben 3.ayda başlamıştım
Burcuk GlinDirim canım 17. Hafta gibi karnını kaşınmaya başladı . Kaşındığımı gören arkadaşlarım krem sür çatlamaya başlarsın dediler hemen bebe yağı ve badem yağı aldım kullanıyorum
Mommy GlinDirim lierac kullanıyorum canım ve çok memnunum karnımda hiç çatlağım olmadı ama sen kalçana basene ve gögüslerinide ihmal etme ben yaptım o hatayı ve sürmediğim için çatlaklar oldu😔 bide sana tavsiyem almak istediğin kremin mutlaka int satışlarını araştır çünkü eczaneler nerdeyse 2 katı fiyatına satıyor😊