ftmm38 Kızlar 14+2 ikiz bebislerime hamileyim dün akşam kahverengi leke geldi doktora gittim bugün herşey yolunda hiç bir sıkıntı yok dedi böyle birşey yaşayan varmı çoğu normal gebelikte olabilir diyor
Iremparlkc2 ftmm38 merhaba benimde 12. Haftada olmuştu yerleşmeden dolayı lekelenme olacağını söylemişti doktorumuz ama yinede progestan yazmıştı
Nanecay Merhaba bende ikiz gebeyimde 10.haftadayım şuana kdr kanamalarım oldu hep ilaç kullanıyorum,ama 14. Haftada olsa bence her kanama önemlidir herhangi bir ilaç kullanıyomusunuz progestan falan
ftmm38 Nanecay evet kullanıyorum rahimde görünen bir sıkıntı yok dedi doktor azaldı gibi ama yine de tedirginim bişey olurmu acaba diye kırmızı olmadığı sürece çok önemli değilmiş
ftmm38 Iremparlkc2 kaç günde geçti peki sizinki uzun sürdü mu bu zmaana kadar ilk defa oldu doktora gitsemde hala tedirginim aslında
Iremparlkc2 ftmm38 1 gün sürdü sadece ben ayaklarımın altına yastık koyup yattım çok fazla ağır iş yapmayın kendinizi yoracak şekilde
Iremparlkc2 ftmm38 korkmayın Allahın izniyle hiçbişey olmaz kahverengi leke yerleşme kanaması derler içinizi ferah tutun bu haftaların keyfini çıkarın
Nanecay Progestan kullanıyosanız kanama artmadığı ve ağrı olmadığı sürece sorun yok diyor benim doktorumda,
ftmm38 Nanecay çok şükür ağrım yok benimde progestan da kullanıyorum inşallah geçecek teşekkür ederim 🥰