Gamzetamer Önceki attığım sadece cinsiyetinin yeriydi şimdikine bi bakın 18 haftalık yeni katıldığım için pek bilmyrm🥰
Mstfmom kahvesever__ teşekkür ettim , doktorumunda bir tahmini vardı %80 dedi ama yinede kesin olmadığı için sormak istedim 💖
Deletedmom_110 Ebrarabla_06 canım çok teşekkür ederim ama tek yumurta ikiz oldukları için ikisinin de cinsiyeti dahil olması gerekmiyor mu🌸
Ebrarabla_06 Deletedmom_110 evet canım benim iki erkek kusura bakma detaylı bakamadım demek ki çok çok özür dilerim
Ebrarabla_06 Deletedmom_110 Kızım bu aralar hasta fazla odaklanamıyorum onun için odaklanamadım Canım kusura bakma sen dedikten sonra fark ettim
Ayker1 melike81_ https://mutluresim.com/image/f2cf2497-2e10-4f0a-aac7-02911d53f478.nSvbuo 5 haftalık ☺️
Deletedmom_110 Ebrarabla_06 ayy çok geçmiş olsun Allah şifa versin ❤️🩹teşekkür ederim canım ilgin için 🥰
Ebrarabla_06 Deletedmom_110 teşekkür ederim canım benim sağlıkla kalsınlar İnşallah canım benim Rabbim hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin Asıl ben teşekkür ederim yazdığın için 🥰