Deletedmom_110 Merhaba hanımlar 🌸Tek yumurta ikizi bebişlerimin cinsiyetini henüz öğrenemedim anlayanlar lütfen yorumlayabilir mi ?🫶🏻
Deletedmom_110 kahvesever__ ayy teşekkür ederim kuzum🫶🏻 hatırlanmak ne güzel 🥰evet ben hamileyim ikinciye ama benimki tek bu teyzemin onunki ikiz 🌸onun için sormak istedim 🌼🌼
kahvesever__ Deletedmom_110 ay ben senin zannettim bu neyse olsun sağlıkla gelsin inşallah 🙏 seni unuturmuyum ben💙
Deletedmom_110 melike81_ Yaa teşekkür ederim 🙏 tek yumurta ikizi olduğu için ikisininde aynı cinsiyeti ❤️
Ayker1 melike81_ https://mutluresim.com/image/f2cf2497-2e10-4f0a-aac7-02911d53f478.nSvbuo 5 haftalık ☺️
Deletedmom_110 kahvesever__ benimki daha 7 haftalık teyzesi🌸ayy nolur darılma ben seni hatırlayamadım adını değiştirdin sanırım 🥹
Deletedmom_110 kahvesever__ yaaa ciddi misin 🥰ayy hatırladım şimdi işte ayy yoksa sende mi hamilesin 🌼
kahvesever__ Deletedmom_110 beni hep unutuyorsun sen ya benim iki tane çocuğum var daha istemiyorum hamile değilim buralardayım ama bırakamıyorum burayı çok alıştım kaç senedir burdayım 😊
Deletedmom_110 kahvesever__ yaa aşkım unutur muyum ben seni ayy ne günlerdi 🥹❤️ayy bende bıraktım da işte yeniden bebiş gelince gireyim dedim ama sadece gebelik konuları ile ilgilenmeyi düşünüyorum 😅
Deletedmom_110 kahvesever__ ya boş boş işler gerçekten boşuna vakit kaybı ben hiç ilgilenmeyeceğim kendimi yormayacam😂