Edaacar-ozkan Merhaba kızlar 18 haftalık hamileyim yaklaşık da on gündür falan kusura bakmayın idrar kaçırması yaşıyorum şu an gribim grip döneminde daha da çok arttı hapşırdım da öksürdümde az az idrar kaçırıyorum bu durum normal mi yaşayan var mı
Tugce-89 Edaacar-ozkan ben açıcaktım böyle bir post aynı durumdayız bende 18 haftalığım bende kaçırıyorum ama normalmiş yalnız değilmişiz demekki rahatladım 😂😂
Edaacar-ozkan MadameNoire İnternetten bazen yalan yanlış bilgiler okuyoruz da korktum doğum başlangıcı çocuğun Kanada inmesi gibi şeyler o yüzden merak ettim 😃
Esmaatik2 Normal sanırım bende kaçırıyorum hala 37 +3 şu an, gülerken öksürürken hapışırırken, bazen ayağa kalkınca bile kaçırıyorum
Edaacar-ozkan Esmaatik2 doğuma yakın Son dönemlerde idrar kaçırması duymuştum ama ben daha yolun yarısındayım biraz erken gibi geldi bana☺️
MadameNoire Edaacar-ozkan işte bu forum bu yüzden var tecrubemizi aktarıyoruz 😄😄🤣🥰🥰 İnternete kalırsa selamizin okunması lazım
Edaacar-ozkan Tugce-89 Ya gerçekten mi tuhaf bir şey şu yaşıma kadar altıma kaçırmadım ilk defa altıma kaçırmaya başladım🤣
Tugce-89 Edaacar-ozkan yapacak bişey yok bunada katlanıcaz artık 😂 bebeklerden önce kendimize bez almamız lazım 😂😂😂