Cansuu154 Merhabalar,yenidoğacak bebişim için pişik kremi arayışındayım Bir kaç marka arasında kaldım Iva natura,mustela,incia Bunları kullananlarınız varsa yorum yazabilir misiniz ? Memnun musunuz ? Önerir misiniz ?
Melikecskn2303 Cansuu154 mustela kullandım kızıma çok memnun kaldım hiç pişik yaşamadık biz sudocream de güzel onu da değerlendirebilirsiniz
Gulsahgunhan Cansuu154 bepantol ile başlayacağız bakalım olmazsa değiştiririz ama ben pişik olayını bebeğin alt bakımınada bağlıyorum biraz ne kadar temiz popo o kadar iyidir ıslak mendili sadece bir yere gittiğimde kullnmayı düşünüyorum evde pamuğu ıslatıp temizleyeceğim ama tabi kremde iyi bir ürün olmalı o konu ayrı benim fikrim
MorKelebek54 Melikecskn2303 sudokrem i anneler de kullanabiliyomus galiba nemlendirici diye dogr mu bi ara cok populer oldu cunku
Cansuu154 Melikecskn2303 mustelayı kız bebişlere pek önermiyorlarmış o çok kafamı karıştırdı Sudocream içeriği çok kötü bilginize
Mira__ Yaa her markayı kullandım en iyisi sudocrem etrafada önerdim kaç kişi memnun öyle anında pişiği hallediyor
Melikecskn2303 MorKelebek54 kullanabilirsiniz bende musteladan kullanıyordum bacaklarım yaz günü bazen pişik oluyordu akşam sürüyordum sabaha geçiriyordu
MorKelebek54 Yazmelegi_ nemlendiriyo muydu oeki catlak lar icin de kullanilir bence nemlendirmesi iyiyse
Bennureyla Gulsahgunhan çok iyi düşünülmüş ama pamuk nasıl ıslatılıp alt temizliği yapılır bilemedim. Ben sleepy yeni doğan ıslak mendilini aldım ama hani pamuk iyi fikirmiş.
Gulsahgunhan Bennureyla Trendyolda yada bebek mağazalarında alt temizleme pamugu diye satılan bir ürün aynı biz kadınların makyaj temizleme pamugu olarak aldığımız ürünlerin daha büyüğü kare şeklinde falan oluyor pakettin içünde 5 6 tane alıp bir kaptta ılık su ile ıslatıyorsun sonra o hafif şişiyor aynı ıslak mendil gibi oluyor canım migrosta bile var istersen bir bak araştır sürekli bunu kullnmak zor olacak kabul ediyorum ama en azından bi 40 gün 2 ay yeni dogan konusunda cok kullnıyorlar cevremde var pişik sorunu yaşamadılar:)
Anonimoo Cansuu154 ben şuan almayı düşünmüyorum pişik olduğunda doktora götürüp cildine uygun olanı almayı düşünüyorum
Esraabbaa Ben mustela ve sudocrem aldım. Sudocrem kendim de kullanıyorum cildim çok kuru yüzüme ellerime sürüyorum bebeklerde sadece popoya sürülüyor. E bebekte daha pahalı yakınınızda varsa file marketten alın orada uygun sudocrem