Selam kızlar dün öğleden sonra eşim portakal suyu sıkmış taze içtim yarım bardak sonra akşam üzeri birşey yemek için dışarı çıktık ben zaten birşey yiyemiyorum bulantı ve kusma dan ama bı deneyelim dedik bı yere gittik gittiğimiz yerde sipariş verdiğiniz ne varsa kokusu ve tadı aynı geldi bana sudan tut çay tatlı ayran hepsi aynı kokuyo aynı tatta ortamın kokusundan kaynaklı olduğunu düşünüp çıktık eve geldik bı tane muz yemek istedim önce kokladım aynı kokuyo yedim tadı da aynı sanki yosun kokuyo gibi iltihap gibi nasıl anlatsam bilemiyorum ekmek bile aynı neden böyle oldu birden bire çok korkuyorum tedirgin oldum açıkçası hastayım bir haftadır burnum ve kulaklarım kapalı sinüzit var onun ama bir haftadır böyle birşey yoktu birden bire oldu herhangi bi ates öksürük eklem ağrısı hiç bişe yok çamaşırları yıkadım az önce yumuşatıcı döktüm oda aynı kokuyo bu nerden çıktı başıma böyle 9 Şubat’ta randevum var doktora gidince soracağım mutlaka ama başına böyle bişey gelen varmı diye size de sormak istedim kolonya kokluyorum aynı içimden geliyor demekki bu koku çok tedirginim lütfen gecici olduğunu söylesin biri bana çünkü kafayı yedirtir bu insana öyle birşey