Gamze11- gulistan22- 11+6’yız bugün. Sürekli öğürme kusma hali var. Yarından sonrada cinsiyetimizi görmüş olucaz ama cumartesi öğrenicez çok heyecanlı ama çok zor 😂
Oznurcolaak gulistan22- canımmm çikolata inanılmaz işe yarıyo bebek kıpır kıpırdı cinsiyetimizide ögrendik darısı başına inşallah ❤️
Buseirgit gulistan22- 13+5 baş ağrısı ve kasık ağrısı dışında çok iyiyim çok şükür cinsiyetimize doktorum erkek dedi ama nedense bana hala kız gibi geliyor iki kızım var yine kız olur diye kendimi şartlamışım herhalde erkek olduğuna inanasım gelmiyor 😅😊
gulistan22- Sihirlimom bende 12+2 oldum ama sabah bir öğürme oluyor birde göğüslerim çok kaşınıyor sizde durum ney 😂
ngksu gulistan22- valla hiçbi şey demediler😂 eğitim araştırmanın kadın doğumuna gidiyorum 25 nisanda detaylı ultrason var onun harici gel demedi ben şunat sonuna 17-18. Haftaya randevu alıp öğrenmeye gidicem net olması açısından
Sihirlimom gulistan22- bende de sabah akşam var bulantı ama 8. Haftaya göre daha iyiyim o haftalarda 4 gün hastanede yattım susuzluktan felan bir de saframda taş ve çamur varmış ağrı yapıyor ama genel anlamda 8 e göre çok çok iyiyim şükür göğüslerde hassasiyet var bir de 🥹
gulistan22- ngksu eğer imkanın varsa özele git öğren ben çoktan merak ederdim doktorumda bana dedi 12 şubata gel bakalım gösterirse söylerim diye 😂😂
Buserk 12+4 olduk. Cumartesi ikili testimiz vardı o kadar çok hareket etti ki hissedince beni hiç rahat bırakmayacak herhalde dedim. 😂 İnanılmaz Merak ediyorum ben de hem cinsiyetini hem onu hissedebilmeyi 🥹 unutkanlık dışında hiçbir sıkıntım yok ☺️
gulistan22- Buserk ben niye hissetmiyorum ya 😂 Ulturasonda gördüm hareket ettiğini sadece ilk hamileliğim kilodan mı acaba 70 kg olunca 😂😂
gulistan22- Buserk bazen sola yatınca pıt pıt damar atar gibi oluyor diyorum herhalde bağırsaklarım hala anlam veremiyorum erken derler ya ondan 😂
Buserk gulistan22- ay yok ben de hissedemiyorum yanlış anlatmış olabilirim. Ultrasonda çok fazla hareket ettiğini gördüm de hissedeceğim zamanlar gelince dedim beni baya tekmeler 😅
Oznurcolaak Bizde bugün 12 haftalık olduk yarın ikili testimiz var bir ihtimal cinsiyet ögrenebiliriz dedi doktorumuz cinsiyet ögrenen varmı bu haftalarda inanılmaz merak ediyorum ya 🙈
gulistan22- Oznurcolaak ben ikili testi verdiğim zaman geçen hafta yani baktı ama 2 hafta sonraya attı göremedik olmadı yani erken dedi 😂
imbrosmerve Oznurcolaak 12+3tüm ikili test yaptırdığımda ve doktorum kıza benziyo demişti, bakalım inşallah🌸🤤💖
Buserk gulistan22- benim de 2 hafta sonra bakalım tekrar dedi, hamilelik hep beklemekle geçiyor galiba 🥺
Oznurcolaak gulistan22- çikolata yiyip mi girdiniz ultrasona ozaman çok hareketli oluyomuş ben bi denicem umarım işe yarar 😂🙈
Buserk Oznurcolaak hehe ben garanti olsun diye yarım bardak vişne suyu,bir kare de bitter çikolata attım ağzıma . Miniğimin hoplayıp zıplamasından kalbini zor denk getirdi doktorumuz dinletmek için. Siz siz olun ikisini beraber yiyip içmeyin çok enerjik oluyorlarmış 😂