Kubrasdf Haftalık hamileyim Kızlar 3-4 gündür tüm belirtilerim gitti cuma akşamı üniversite hastanesinde serum taktırdım aşırı kusmaktan dolayı ertesi gün ne kusma ne bulantı kaldı 3-4 gündür bulantım da gitti tiksintim de bu durum normalmidir
Bbuse12 Kubrasdf kotu dusunmeyin her gun belirti olacak diye bisi yok bende mesela 2 gun rahatken 5 gun zorlaniyordum
Gamzesuna Kubrasdf kötü düşünmeyin lütfen bende 9 haftalık gebeyim dün gayet iyiydim bugün bulantıdan ağzıma bi lokma alamıyorum moralinizi bozmayın siz ne kadar iyi olursanız oda o kadar iyi olacaktır
Kubrasdf Bbuse12 inşallah öyledir ilk gebeliğim düşükle sonlandı insan ister istemez tedirgin oluyor 😔
gulistan22- Kubrasdf bende sen gibi oldum gittim herşey yolundaydı olabilir bazı zamanlar gider gelir belirtiler korkma içini ferah tut ama doktoruna gözük genede için rahat etsin derim
Kubrasdf gulistan22- inşallah annelik içgüdüsü ister istemez hemen herşeye evham yapıyorum içimi rahatlattığınız için çok teşekkür ederim
1159098263 Kubrasdf bende hiiç belirti yoktu endişeleme gayet normal ve kızım var Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🥰 korkmayın
Oznurcolaak 9 haftada benimde öyleydi 11. Haftamda hepsi geri geldi tadını cıkar mide bulantısız günlerinin korkma bişey olmaz Allahın izniyle
Kubrasdf Allah razı olsun hepinizden içimi rahatlattınız inşallah hepimiz sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alırız 🥰