Buseee55 22+3 haftalık hamileyim doktor şeker yüklemesi için 1 ay sonra gel dedi ama çok kararsızım yaptırsam mı yaptırmasam mı diye
Bbuse12 Buseee55 cok ucu acik doktordan doktora degisiyor bu durum benim doktorum mesela sadece aclik tokluk ve genel sekerime bakti bisey icirmedi
mombarbie_ Buseee55 sonradan geri dönülmez problemler olabiliyor erken doğum ölü doğum gibi doktorunuza danışın sizin için en uygun olanını söyleyecektir.
tatlibebegim_ Buseee55 şeker yüklemesi yaptırarak gebelik şekerim olduğunu öğrendim bende de insülin direnci vardı
Buseee55 Doktor yaptırmam gerektiğini söyledi annem şeker ilacı kullanıyor bende lise yıllarımda insülin direncim vardı o yüzden bilmiyorum ya
Esra3597 Buseee55 bende sizin gibi çok kararsızdım. Ama iyili yaptırmışım şekerim varmış çünkü. Çok şükür diyet ile takibini saglıyoruz
Yozgee Şeker yüklemesi ,tetanoz aşısı bana da saçma geliyordu ama bunlar gebelikte çok önemliymiş cidden
Buseee55 Yozgee Bize önemsiz gelen şeyler aslında çok önemli olabiliyor benim 2 gebelik kaybım var o yüzden herşeyi olması gerektiği gibi yapmak istiyorum