Esraty25 Ftmamrd Amin inşallah 16. Haftada bebişime kız dendi. Detaylı ultrasona girdiğimde ise erkek dedi doktor.😂Ve ben şook
2prensesannesiiii Ftmamrd kızımda böyle bişey yaşamadık 11+1 de kız tahmin etti dr hiç değişmedi bu gebelikte başka dra gidiyorum cinsiyet konusu muammada emin konuşmuyor hiç 3 hafta sonra erkekte çıkabilir 16 haftayı bekleyin acele etmeyin dedi bekliyoruz kız tahmin etti ama hayırlısıyla 1 kız bi erkek evladım olur inşallah dr tahmininde yanılmıştır umarım🙈🥰
Mutlumomm Bende öyle bişey olmadı ama geçen gittiğimde erkeğe benziyor dedi doktor inşallah diğer gittiğimde kız olur 🤣
Babykalamar Esraty25 ayyy saka gibi bana 12 den beri kiz diyolar cuma gunu detayliya gidecegim. ayni oglumun hamileligini yasadim ben hep buda erkek diyordum kiz dedikleri icin inanamiyorum🤣🤣
Esraty25 Babykalamar 😂😂ben 16. Haftaya kadar hep erkek hissediyordum annelik hissi. Doktor kız dediğinde çok şaşırmıştım. Detaylı ultrasonda da erkek dendi. Bir doktor kız, üç doktor erkek dedi. Umarım doğrudur.😁
Ftmamrd Bende bugun15+1 kız denildi iki kızım var hiç biseye değişmem o ayrı ama gönül olmayanın tadinida istiyor
Babykalamar Esraty25 Ben aynı hamileliği yaşıyorum diye hep erkek hissettim ama %100 kız dendi daha değişmez diyorum yanlış hissetmişmişim🤣🤣
Mugemurside1 Esraty25 bana da 16. Haftada kız dendi. Annemler kız alışverişine çoktan başladı. Ben erkek hissediyordum. İlk oğlumdaki belirtileri yaşadığım için. Kız dediğinde çok şaşırmıştım. 1 ay sonra detaylı ultrasonum var şuan sizin postu okuyunca bir panik oldum.
Vuralelif Esraty25 bende 13.haftada öğrendim kız dediler ama inanır mısınız hep erkek hissediyodum rüyalarımda da hep erkek bebek görüyodum doktor kız diyince hayırlısı olsun rüyaların tersi çıkarmış dedim detaylıya girdiğimde doktor erkek dedi hislerimde yanılmamışım dedim sonra devlete gittim kıza benziyo dedi bidaha gittim kız dedi hislerime mi inanayım doktorların bi kız bi erkek demesine mi şaşırdım kaldım 😂😂😂
Esraty25 Babykalamar Sağ salim kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi. Cuma günü haber bekliyorum bende merak ettim 😂
Babykalamar Esraty25 hahaha vallahi bi oglum var benim bu erkek olsada kiz olsada cok seviniriz saglikla gelsinlerde. 12. hafta doktora emin misiniz dedigimde yuzde yuzz eminim demisti o yuzden degismez diye dusunuyorum🤣🤣 bide esim basindan beri kiz bu kiz diyodu cok istedigi icin dualarickabul oldu herhalde🤣 cuma oglen yazarim size🤣
Evhamlikurabiyeanne Kizima doktor 12.haftada ben erkege benzettim demisti 17+1 de kiz oldugunu ögrendik
BurcuA-D 17.haftada kız dendi, detaylıda cinsiyet söylenmedi nedense benim de aklıma sormak gelmedi , şimdi 22. Haftadayim ve perşembe günü rutin kontrolüm var . Cinsiyeti erkek der mi acaba ya oluyor mu öyle şeyler 😳
Esraty25 Mugemurside1 Herkeste aynısı olmaz bence doktordan doktora da fark var ben erkek hissettiğim için bir terslik olduğunu anlamıştım hiç alışveriş yapasım gelmemişti. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah herşey gönlünüzce olsun 🤗🥰