aasenamerve Burak-ve-annesi ben şiddetli çatı ve kasık ağrısıyla 31-32 Haftalar aradı gitmiştim doktora. Doktorum bebeğin kanala girdiğini ama bebeğe bağlı olduğunu 1 hafta içinde de gelebilceğini 7 hafta içinde de gelebilceğini söylemişti. Şimdi 34 haftalığız resmen ilerlediğini hissediyorum ağrılarım artıyor ama ne zaman gelir bilemiyorum umarım 36 yı geçiririz.
MinikAdam Güzel soru 👍🏻 Birde bebeğin kanala gitmesi için ne yapmamız lazım 🤔? Benimde yamuk duruyor anlam veremedim resmen karnım yan duruyor ayakları sağ tarafımda başı sol kasığımda😞 kasılınca sürekli sağa toplanıyor bu çocuk nasıl öyle duruyor 🤔
NeslihanBacakayl MinikAdam doktorumdan bir saat önce çıktım öne doğru eğil sürekli ki doğru bir şekilde doğum kanalına girer dedi çok fazla sırtüstü yatma hep sola dön dedi
YamurKarabulut Bende sormuştum doktora ilk gebeliklerde 4-5 haftayı rahat bulur Doğumun başlaması dedi
MinikAdam Burak-ve-annesi normal de 37+4 ama ultrasona göre 36+5. Önde giden bebek bi anda böyle oldu 😞
EmineT bizimki 33 haftalikken girmisdi hemde baya girmis dedi doktorum ama boyle baya durabilirler dedi 37 olacam yarin hala dogum baslamadi.agrilar var ama yalancik sanci onlar dedi doktor bekliyoz bakalim nezaman gelecek
Ertugrulum Bende 38 haftaligim 37 de girmis dedi 1-2 hafta icinde gelir dedi ama bu kanalin da dereceleri oluyormus sanirim 🙂 haftalarca duranda var
MinikAdam Dilekdefne sebebini bulamadık suyuda normal ama yine de su takibine aldı doktor haftada bir gidiyordum şimdi 4 günde bir gidiyorum 😕 oysa ki herşeyi de yiyorum. Böyle şeyler olabiliyor demek ana yine de can sıkıyor
Dilekdefne MinikAdam aynen doktorum.hersey normal dedi suyu bebek felan ama boyle durumla karsilasinca moralom bozuldu
MinikAdam Dilekdefne aynen benimde öyle. Umarım kısa sürede düzelir🙏🏻 Allahım bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲
MinikAdam NeslihanBacakayl evde egzersiz de yapıyorum hep sola da yatıyorum ama 😕 şöyle birşey var ben sola yatıyorum her uyandığımda kendimi sırt üstü buluyorum 🙈☺
MinikAdam Burak-ve-annesi dün 2.970 di bugün 3.030 çıktı. Sancım var diye bugünde gitmiştim. Bebeğin kilosu duruşuyla da alakalı olabiliyormuş doktor öyle dedi. Az deriz fazla doğar, fazla deriz az doğar dedi
OzlEmrah Burak-ve-annesi Canım benim annem Ebe şuan yanındayım senin sorunu sordum. İlk söylediği şu her hamile bir değil ama genelleme yapacak olursak ilk gebeliklerde Doğumdan 20 gün önce bebek kanala girer dedi. Ama tekrar söylüyorum en iyi doktorunuz bilir bebeğinizi ve sizi 😊🐣 sağlıklı doğumlar
Moon MinikAdam aynen bende sizin gibiyim ya yatarken sola yatıyorum ama uyandığımda duz yatıyor buluyorum kendimi🤔...38+2 yim acaba kanala girmismidir bebek?