Zeymommy Kızlar yumurta takibi, çatlama iğnesi icin özelde ne kadar ödediniz? Ne zaman gitmek gerekiyor. Muayene ücreti verip tekrar ayri bir ucret istiyorlar mi acaba
Paamuk Zeymommy bende araştırma da ozel gittim doktoru çok önerdiler gittim 1 milyar iğne 700 de doktor aldı özel muayene olarak ama normal gidenleri görüyorum burda çok yuksek fiyatlar
ssahin22 Zeymommy Bende özel bir hastanese çok övüldüğü için bir doktora gidiyorum. Muayene ücreti sigorta varsa 415₺ bana klomen + çatlatma iğnesi verdi klomene 18 tl ödedim iğneye 780 falandı ödedim. Onun peşine duphaston ve aspirin kullandırttı onlarada az bir miktar ödedim. Özel hastanede muayeneden sonra 10 gün içinde tekrar gittiğinde kontrol sayıyorlar ama o tek seferlik oluyor genelde zaten bir süre gitmiyorsun. Ben bugün kan verdim maalesef negatif sonuçlandı. Doktorum adetin 2 ya da 3. günü tekrar gel gelirken eşinin sperm testi sonuçlarını da getir dedi
Glsm-19 Zeymommy ben ozel hastanelerde geçerli saglik sigortası yaptırmıştır canım iğneyi 760. TL ye aldım protestonun verdi onuda 250 TL ye aldım birde perma supra diye bi vitamin vermişti oda 980 TL ye aldım canm
Pinarkara1 ssahin22 doktor neden ilk önce sperm testi istemedi acaba birde önce hsg çekip sonra tedaviye başlaması gerekmiyor mu başka bir yerde hsg çekilecek yazmıştınız sanki