asli-dedeoglu Merhabalar bugün ilk muayenemi oldum keseyi zor da olsa gördük 🤲 5.haftadayım. Doktor düşük önlemesi için duphaston 10mg yazdı da günde üç öğün 1er tablet kullanan varmı?
Sevde11 asli-dedeoglu ben kullanıyorum başından beri duphaston düşük önleyici olarak ,kullanın progestan dan daha etkili olduğunu söylemişti doktor
Neslika asli-dedeoglu 7.haftadan itibaren progestan vermişti. 20.haftadan sonra duphaston vermişti ama günde 1 kullanıyordum. 32.haftaya kadar kullandım.
Razirazi Bende 5+4 üm kese gördük bugün, bana da progestan yazdı sorduğumda onlem amaçlı daha önce düşüğün olduğu için dedi..
asli-dedeoglu Razirazi 5+1 zor gördük keseyi Bnm de daha önce düşüğüm olduğu için bana da önlem amaçlı yazdı duphastonu.
Razirazi asli-dedeoglu duphaston da aynı amaçlı ilaç o zaman.. inşallah hayırlısıyla kalp atışlarını da duyarız 🌸
asli-dedeoglu Sevde11 öyle mi tereddüt ediyordum ben de internet kanama yapabilir filan yazıyordu. Günde kaç adet alıyorsunuz ilacı
Zehroskos Bende kürtaj sonrası kullanmaya başladım. Hem adet düzenleyici hemde düşük önleyici diye biliyorum. Günde iki defa kullanıyorum