Her adımı paylaşıp herşeyi sorguladığım için kusura bakmayın.6+6Hamileyim Kesem oluştu yolk keseside öyle galiba 29mm ama hala bebegide göremedik kalp atışını da.Yolk sak denilen kesenin şekli de iyi değilmiş dağınıkmış doktor boş gebelik de olabilir düşüklede sonuçlanabilir dedi.Bu yolk sak düzelir mi yada bebek oluşur mu bir tecrübesi olan paylaşabilir mi.Birde parlak kırmızı kanamam oldu sonra acile gittim ve şimdi sadece kahverengi azar azar gelen lekelenmelerim var.

Hayat70 geçmiş olsun canm benim , ilk gebeliğim de yolk sac bile olusmamisti ama Dr 6 da muayne edip 8 de tekrar istedi , fitil vermişti yüzde 50/50 dedi bize gelisedebilir dusedebilir . 8. Haftada yolk sac olmayınca fitili sbsiraktirdi tam bir hafta sonra düştü, içerisinde bebek gelişmiyor sağlıksız DNA ya sahip olduğu için dedi Dr , dua et ama iyileşme düzelme ihtimali de var ama kanama iyi birşeye alamet değil

tgbmerve 3 yıl sonra gebe olmuştum bundan önce bir kere boş gebelikten kürtaj oldum daha sonrada bebeğin kalp atışı durduğu için olmuştum bir daha kürtaj olmak istemiyorum umarım benimle sağlık bir şekilde kalır.