eceminannesiyim Merhabalar arkadaşlar devlet hastanesinde sezeryan olmaya karar verdim beni neler bekliyor. Neler yapılabilir neler yapılmaz yasak tecrübeli anneler bana yardımcı olursanız 💓
Kucugum09 eceminannesiyim bende burda yerimi alim. Nasipse haftaya dogumum 2.sezeryan benimkide ilkini özelde yaptım bunu devlette dur bakalım nasil.geçecek
Asyaeylul2816 eceminannesiyim devlette de sezeryan özel gibi işler süreçler aynı canım sadece 48saat müşade altında kalıyorsun özeldeki gibi ertesi gün yollmıyolar eve
eceminannesiyim ASE6154 2. Sezeryan olduğu için özel de 20 bin olmuş ve tanıdık çok hastanede bize gereksiz geldi eşimle araştırma hastanesinde olacağım inşallah o yüzden özelden vazgeçtim ilk kizimda 12 saatte çıkardılar beni ve dikisim açıldı devlete tedaviye gittim
eceminannesiyim Kucugum09 bende sizin gibiyim inşallah güzel geçer canım özel bana pek bı farklı gelmedi çünkü devlette kanama ve düşük için yatmistim hiç bir farkı yoktu inşallah güzel bilgiler aliriz
eceminannesiyim Asyaeylul2816 Asyaeylul2816 evet aynı şeyler yapılıyor ben bı farkını görmedim özelde muayene oldum.hep ama 10 binden 20 bine çıkması çok geldi ve devlette hep tanıdık var doğum bölümünde bana gereksiz geldi
Kucugum09 eceminannesiyim bunda devleti secme nedenim özeldeki doktorum devlet hastanesine gecti . Insallah güzel geçer
eceminannesiyim ASE6154 inşallah canım özel de ben bı ayrıcalık hisetmedim devlettede yattgim için kürtaj da bende buna karar verdim eğer daha önce giden anneler yazarsa bende öğreneyim dedim neler oluyormus
ASE6154 eceminannesiyim valla hastaneden hastaneye değişiyor bildiğim kadarıyla ama çokta bir fark yok sanırım ben de pek bilmiyorum ilki özelde olmuştu bekliyim burda
eceminannesiyim Kucugum09 aaa ne güzel ☺️ benim özel doktorum da muayene açtı ve ben doktorsuz kaldım çünkü doğumum başka ilde yapacakmış bende doktoru biraktim