enfla arkadaslar cok merak edıyorum esınız bebeği ne zaman hıssettı. bn 17+2 deyım hıssedıyorum esıme elını koyduruyorum hıssetmıodu dun aksam ole sert oldu kı hıssettıgını soledı. erkende bı taraftan sankı sızıkıler ne zaman hısssettı.
Chan enfla 21. Haftaya kadar zamanı tutturamadık. O elini getirince bebek hareketi duruyordu. Bir de başlarda sık hareket etmediği için anı yakalamak zor. Ama ne zamanki tekmeler başladı, o saatten sonra hissetmesi mümkün.
Deletedmom34 enfla 28 haftalığım artık iyice net hareketleri. Dün ben uzanırken hareket etmeye başladı sessizce eşimi çağırdım elini koydu yavaşça oda vurmaya başladı elinin içine. Öyle hissetti ilk kez
Burcu35 enfla ben 17-18.haftalarda hissettim eşimde benle bir hissetti diyebilirim. Elini koyar beklerdik öyle dakikalarca 😊 şimdi karşıdan baksa görünüyor o ayrı tabi😂
zlemzcanzl enfla daha 8 haftalık felandık içimde ki damarı bebek diye seviyordu. 27. Haftadan sonra gerçek olmadığını anca kabul etti 🤣
gizemlianne Bizimde o civarlar hissediyordu ama sert değil tabi hafif 33 haftadayım bu hadtalarda cok sertleşti tabi hep mucize diye seviyor 🥰
Chan enfla Nabız atmasıyla çocuk hareketini başta karıştırabilir. Sen elini hareket ettiği tarafa yönlendirip tekme attığı anı söylersen zamanla nabızla tekme ayrımını öğreniyorlar 😊
Hacer2141 enfla evet evet bebektir cunku benimde o haftalarda hissetti😊 Bende sadece elimi koyarak hissediyordum 18 den sonra elimi koymadan hissetmeye basladim artik 😊
enfla bazen o kadar bellı oluo kı ıcerdn bısey ıttırıo carpıo gıbı gece sırt ustu yatayım o zaman daha bellı oluo esımde elını koyuo karnıma beklıo bazısını hıssettım dıo bazısını bunu hıssetmedım dıo. bn hıssettıgım yere koyuom elını yoksa dısardan gozukmuo anca 5-6 hafta sonra belkı gozukur. Rabbıme sukur Allah her ısteyene yasatsın cok guzel bır duyguymus 🤗
Arzun Kızlar bizde 16 haftalık olduk hatta bitirmek üzereyiz bende hafif hafif bişeyler hissediyorum ama tam olarak ne bilmiyorum genellikle sol kasik üstünde hissediyorum elimi koyunca bişey hissetmiyorum ama bazen çok hareketli olduğum zamanlarda böyle hafif dokunuş tarzı şeyler hissediyorum bu bebek hareketi mi acaba bide hareket etmesi için bişeyler yapıyo musunuz acaba tatlı yeme dışında😄