Merhaba sezeryan olan anneler normal mi uyutuldunuz yoksa belden mi uyuşturuldunuz ve zorlukları kolaylıkları nelerdi anlatabilir misiniz
Sezeryan genel anestezi mi bel altı uyuşturma mı
haticeguneess belden spinal anestezi oldum hiç bi zor durımla ya da doğum sonrası yan etkilerle karşılaşmadım.
Bende burda bekliyim yarın bende spinal olucam nasipse
haticeguneess ilk doğumumda genel oldum ama ikinciyi spinal istiyorum
haticeguneess spinal oldum iyiki diyorum hiç bir zorluğunu sıkıntısını yaşamadım çok şükür nasipse 2.side öyle olacak genele göre toparlanmak daha kolay oluyor bence
İlkini genel olmuştum dikişlerimin ağrısıyla gözümü açmıştım ağrı kesici yapılınca hemen geçmişti narkoz atma vs zor oluyor ama şimdi doktorum spinal yapmak istiyor biraz korkuyorum uyanık olacağım için ama bebeği görecek olmam cezbetti açıkcası
İlk dogumum genel anestezi idi ikinci dogumum spinal idi 15 gün önce üçüncü bebeğimi dogurdum yine spinal istedim fakat anestezi uzmanı beni mahvetti iğne inanılmaz canımı yaktı genel anestezi diye yıktım ortalığı burda anestezi uzmanı gerçekten çok onemli
haticeguneess ilkinde spinal oldum sonrasında hiç yan etki yasamadım çok rahattı şimdide spinal istiyorm genel yaptırıp gözümü açar açmaz o agrıyla uyanmak istemiyorum bide bebeğimi görmek istiyorum direk çok başka bişi cünki
Selensse yok ben hiç öyle bişi hissetmedim bide benim canım çok tatlıdır. Ne belden iğne hissettim ne miğde bulantısı yasadım zaten basımdaki hemşire hep oyaladı beni. Cekiştirmeleri hissetim sadece karnım sağa sola oynuyordu 😀 ben doğumdan sonra çok zorlandım hiç yürümedim dik işlerimin iyileşmesi oyüzden zaman aldı bunda inşallah yürüycem bol bol