ariifenurr Merhabalar Antalya da detaylı ultrason yaptıran var mı acaba Akdeniz Üniversitesi de bi doktora fakat istifa etmiş ücret hakkına bi bilgisi olan veya doktor önerisi olan yardımcı olabilir mi
zumruduanka07 ariifenurr Hasan Urcuya gittim ben Ocak başında Aralıkta randevu aldığım için zamsız ücret ödemiştim öyle demişlerdi 1300 tl yarım saat kadar bakıyor cd ve bir adet fotoğraf veriyor ben memnun kaldım
Beyazmelekkk 051020antalya inanç bey renkli gösteriyor mu detaylısi kaç dk suruyor ve ücret ne kadar ? Aynı zamanda renkli fotoğraf kaç tane verdi size ?
051020antalya Beyazmelekkk ortalama 45 dk sürüyor. renkli çıktı bir tane veriyor diğer çekilen fotoğrafları videoları whatsaptan gönderiyorlar. nakit 3500 alıyor
051020antalya Beyazmelekkk cem beyi de duydum. klinik açmış kendine ama muayene ücreti ne kadar bilmiyorum
Beyazmelekkk 051020antalya inanç bey nasıl video çekiyor peki detaylida ? Wpdan atılan resimler kaç adetti tahmini fazla mıydı acaba ?
Ayssins0 Beyazmelekkk inanç beye yaptırdım nakit 3000 TL arkadas 3 buçuk yazmış yeni yaptırdım 10_15 tane whatsup dan kısa videolar attılar bir tane renkli foto verdi 45 dk kadar inceledi iyiydi
051020antalya Beyazmelekkk muayene ederken bebeğin hareketlerini atıyorlar gayet net çektiği bütün resimleri de yolluyor
051020antalya Beyazmelekkk 8 fotoğraf 5 vide göndermiş mesela bana geçen gittiğimde. 8 kasımda detaylıya gideceğim bende
Beyazmelekkk Ayssins0 detaylı anında video kim çekiyor ilk kez duydum video atılmasını . Resim wp dan atmiyorlar o zaman bir tane veriyorlar . Cem bey varmış birde o nasıl acaba neler veriyor .
Ayssins0 Beyazmelekkk ultrason cihazından yapılan görüntü videosu inanç beyi arastirin isterseniz cem beyi bilmiyorum inanç bey çok bilgili bir doktor perinatoloji derneği kurucu üyelerinden
Beyazmelekkk 051020antalya sizin detaylı değil miydi zaten ben detaylı USG için sanıyorum. Normal muayenesinde mi gönderdi. Ben 19 haftalık oldum da detaylı için araştırma yapıyorum