Cns62033 Merhaba kızlar 26.haftadayım oksapar kullanıyorum ddimer yüksekliğinden dolayı karnım büyüdü oksapar da sadece karından vurulur diyor kullanan varsa nasıl ve tam olarak nereye yapıyorsunuz
Smy38 Cns62033 Ben şuan 38 haftaligim hala göbekten vuruyorum göbek deligimin 5-7 cm altından hala zorlanmiyorum videolar bak alışınca elin direk vuruyor.
Rabia112a Ben 7 haftalık gebeyim 20 gündür kullanıyorum oksaparı ve kollarımdan vurunuyorum doktor kol göbek dedi ama göbek daha çok acıtır dedi o yüzden ben koldan vurunuyorum
Cns62033 Smy38 göbek altı sert yapamıyorum göbek deliğinin 7 cm uzagı yan karın boşluguna buruyorum orayı tutabildigim için.yanlıs yapmıyorum inşallah ilaç etki etmez mi diyorum ilacın içindeki resimde orayı gösteriyor diye umarım yanlıs degildir
Seyma-onder Haftadan merhaba 5 haftadan beri kullanıyorum genetiğim de pıhtılaşma olduğu için. Herkesin acı eşiği farklı demekki ben göbeğimden ve kolumdan yapıyorum öyle etimle kemiğimi de ayırmıyorlar 🤷🏻♀️ doğru açı ile vurursanız iğneyi emin olun acımıyor bile bence kol daha fazla acıyor.