Nuryzcccc Kızlar,Anadolu bölgesi hastanelerde yakın dönemde ayrıntılı ultrasona giren var mı, fiyatlarını biliyor musunuz?
Iremaydmrr Nuryzcccc ben Gebze’de uyguna yer buldum 1500 tl oraya yaptrdım istanbul malesef 5 bin tl den aşağı yapan yer yok
Kubra-00 En ucuz özel yer üsküdar hospitaltürk hastanesi. En son bin liraydı. Şuan olsa olsa zamlarla 2 bindir en fazla. Ben çok memnun kalmıştım. Numarası 02163419090
Nuryzcccc Iremaydmrr çok teşekkür ederim,Çayırova biraz uzak kalıyor bana ama belki arabayla düşünülebilir🫶🏻
Iremaydmrr Nuryzcccc valla ben uygun diye Marmara’yla gittim :) tercih senin tabi ki hayırlı olsun tekrardan 💋
Nuryzcccc Iremaydmrr mantıklı ama bulunduğum bölgeden Marmara’ya geçmem de zor 😂 öyleli bi İstanbul semti hahahaah
fthnf_ uygulamadaki yorumlardan öğrendiğim kadarıyla Pendik Medipol hastanesi doktor Hayal bey varmış çok da öneriliyor. yılbaşından sonra zamlı fiyatı 2600 tl yazılmıştı
TheLittleMermaid Ben haziranda Çakmak Erdem Hastanesi’nde 1900 tl ye detaylı ultrason yaptırmıştım yapan doktor perinatologdu. Şuan güncel fiyatı bilmiyorum ama ararsanız hastane çok iyi bilgilendirme yapıyor.