gamze6606 27+5 teyiz, göbeğimde gebelikte kıllanma başladı, çok kalın değil cılız tüy gibi ama ister istemez rahatsız ediyor. Almak istiyorum😂 gebelikten sonra dökülecek bir şey kullanma diyorlar. Bu durumu yaşayan var mi normal mi? Alıyor musunuz siz?
tatlibebegim_ gamze6606 benim göze batıcak şekilde ağdayla almaya çalışıyorum ama artık göbeğimden önümü göremiyorum 😂
senafa_ gamze6606 İlk Gebelimde de olmuştu sonradan döküldü şimdi yine oldu dökülecek diye düşünüyorum 🤔
tatlibebegim_ gamze6606 ilk başlarda acımıyodu da şimdi acıyo valla rastgele alıyorum görmüyorum ki bişey😅
senafa_ gamze6606 yok hiç almadım çok rahatsız ediyo ama korkuyom dogumdan sonra da benimle kalırsa die fkdk
gamze6606 tatlibebegim_ ağda hep canımı çok yakmıştır 😂 bir de garip bir şekilde bacagimdaki tüylerin neredeyse %95 i döküldü hamileliğin başından beri, 3-5 tel kaldi. Ona seviniyordum ki göbek başladi 😂 Bir yer bitiyor diğeri başlıyor
gamze6606 Yeliz3503 ayy iyi Elhamdulillah bunu duyduğuma sevindim, doktora gitmeye utanıyordum artık rahat olabilirim sürekli gördükleri şeydir herhalde😂
Yeliz3503 gamze6606 yok canım utanacak ne var hamilelikte bütün hormonlar alt üst oluyor benimde vajina ve koltuk altı bölgem kapkara oldu ayrıca varis sorunum da var hamilelikte yaşanılacak bütün şeyler beni buldu varisim kalıcı hamilelik sonrasında da geçmiycek muhtemelen bizim elimizde değil ki bazı şeyler hiç takma kafana🥰
Ezgikrkl gamze6606 Benimde küçük küçük tüylerim olmuştu doğum yaptım ve hepsi döküldü bence de birşey yapma ☺️