sevdenurnur Arkadaslar 32. Haftadan 37. Haftaya kadar çalışabilir raporum vardı 37 de zaten izne çıkmamız gerekiyor tekrar 37. Haftada doktora gidip çalışamaz raporu almam mı gerekiyor
026 sevdenurnur evet canım 37 de tekrar rapor alman gerekiyor mutlaka al yoksa rapor parası alamiyorsun
denizalismom sevdenurnur aslında gerekmiyor çünkü alt tarafta izin başlama tarihi yazıyor. Ama bazen iş yerleri sıkıntı yaratıp isteyebiliyor. Sen iş yerinle konuş .
Guler92__ sevdenurnur ben de 32de önce çalışabilir raporu aldım mecbur alınacakmis şimdi de bozdurdum onu 34te çalışamaz raporu aldım doktor mecbur alacaksın dedi sigortaya giriliyormus çünkü
MasalAlparslanMom sevdenurnur sadece 37. Haftaniza kadar bekleyemezseniz gidersiniz. Ben ozellikle sordum 37 de tekrar gelecekmiyim diye gerek yok ben isledim bu rapora son çalışma tarihini oncesinde bi durum Olursa gel dedi
sevdenurnur denizalismom denizalismom iş yerim tam emin olamıyormus 🤦🏻♀️doktorunuza sorun dedı doktoruma sordum dönüş yaptı almak gerekıyormus 37+0 da tekrardan.