-Eminee Cana_ 33+1 deyiz canım ilk doğumum o yüzden ne olur bilmiyorum buradaki tahmini doğum tarihine göre 48 gün 🥹
Polenmom Cana_ Allahım birde hepsi kızzzz 😍 çok maşallah 🧿😍planlımıydı hepsi 🫣 benim hedefim 1 🥲 çok isterdim kalabalık olalım ama yaş geçiyor süreç aşırı zorlu olunca fikirlerde değişti hep hayırlısı diyelim artık 🙂
Cana_ Polenmom valla öle olucam heralde bakalım bnm ilk 2 kız büyük biri 14 biri 12 yaşında bitane 28 aylık kızım var
Kayra19 Bende 33+2 deyim dün akşam sütüm geldi kızlar doktoruma sordum normal dedi ama yinede tedirginim sizde oldumu ya da hiç duydunuzmu? Acaba erken doğum belirtisi olabilirmi
yusufalpmom Kayra19 süt gelmesi normalmiş ama kesinlikle sıkılmaması sagılmaması gerekıyormus dıkkat edin
Gksslm Cana_ Hemen hemen bizde ozamana denk geliriz galiba aksi bi durum olmazsa inşallah Mart başında gitmeyi planlıyorum da geç mi kalırım
eda9616 Guler92__ benim de ağrılarım oluyor 32 haftalığız ama bilmiyorum tahlil yaptircam nst de bir şey çıkmadı
Guler92__ eda9616 benim doktor direk nstde gördü enfeksiyonu sancı gibi çıkmış dedi tahlil falan istemedi hiç direk antibiyotik verdi bu hafif dozda olan monurol mu ne bide bol su iç dedi ama biraz hafifledi ağrım gerçekten de
Gksslm Cana_ Ocak 30 da özele gittim bu ay bekleyim ay başında gideyim diye düşündüm de acaba bi sorun olur mu ondan da emin olamadım