Ozlem-200 Cana_ benimde son 47 içimde çok garip duygular hakim mutluluk korku endişe hasret özlem tarif edemiyorum gerçekten eksiklerimiz çoğu oranda tamam kıyafetleri yıkayıp hastane çantası hazırlamam kaldı bir tek ☺️
BurcuY92 Cana_ 32. hafta. Son 52 gün, güzel kızım ne zaman gelmek isterse artık. Bu hafta çanta hazırlayacağım, çok heyecanlıyım bunun için bile. Minik kızımla bu hafta gezmediğimiz yer, gitmediğimiz şehir kalmadı. Artık dinlenmek istiyorum :)
Cana_ BurcuY92 aramızda fazla yokmuş cnm bnde başlıcam hazırlamaya ama 34. Haftaya kdar beklicem sanırım
Gulsah_09 Cana_ 32 haftalık olduk çok şükür mart ayinda bebegim yanimda olacagini dusununce heycandan duramiyorum hastane çantasini hazirlamaya basladim 34 35 haftalikkende kiyafet yikama yapmayi dusunuyorum sezeryan olmaya karar verdim surecim boyle gidiyor saglikli gelsin bebiklerimiz 🌸💕
pikachuu denizalismom ilk çocuğumda erkek bu da erkek 2 buçuk yaş olacak aralarında o yüzden çok bişey almama gerek kalmadı. Bir tek mama alacağım başka da bilet yok 😂 senin nasıl gidiyor hazırlık bitmiştir
Dadymom1 Cana_ Son 38 🤭🌸 34+4 🧿 Her şey hazır bekliyoruz 😅 Fiziksel olarakta; biraz sırt ağrısı, yalancı kasılmalar, ufak ufak kalçaya giren kramplar 😅 Ancak çok şükür enerjim yerinde 🧿
Gamze_yildirim Cana_ 33+1 sonn 48 gün yalancı kasılmalar bitmiyor hastane çantam tam anlamıyla hazır değil, 2. Hamileliğim zaten zorluyor 😂☺️
Derara Cana_ benim suyum fazla olunca birde şeker olunca erken alabiliriz dedi. Umarım ciğer gelisimi için normal haftasını bekler 🙏
Cana_ Aleyna_88 evet o son haftalar zaten mahvediyor insanı o kadar zaman geçiyorda son haftalar geçmiyor
Ozlem-200 Cana_ Sağlıcakla kavuşalım inşallah 🤲 marta kadarda eksiklerimizi tamamlarız Allah’ın izniyle
Guluzar06 Guluzar06 Cana_ ayy kusura bakmayın doğru yorgunluktan heralde baslıkta 41 bile yazmıyormus🤣🤣