Lavinya_21 asli-knl cinsiyetle alakalı degıl bence. Benim oglumda da cok bulantı kusma oldu. Simdi kızıma hamileyım gene de ilk 4 ay hep yasadım
Mimmm asli-knl ilk oglumda aşırı bulantım vardı çok kötüydü bence cinsiyetle alakası yok şuan hamileyim bulantım yok
Merve1414 asli-knl ikisindede oluyor cinsiyetle alakalı değil bence bunyeyle alakalı 2 oğlum var Allah nasip ederse 1 de kızım olacak tüm hamileliklerimde mide bulantısı yanma ağrı çektim hepsinde ekşi yedim ve çok uyuyan biriyim
MF0127 Tamamen senin bunyenle alakalı benim kızımda olmadı oglanda bulantidan şüphelenip test yaptım daha karnıma düşer düşmez başladı yani bulantı 🥴
asli-knl MF0127 kızımda aşırı bulantı yaşadım sımdı kızmı erkekmı bılmıyorum henüz 9haftalık ama yıne aşırı kusma bulantı var ,acaba kaç haftalıkken cınsıyetı bellı olur
MF0127 asli-knl erkek bebek 11 den sonra belli ediyor kendini kız genelde 13-14. Haftada belli oluyor bu arada bunlar en erken belli olabildiği haftalar.
MF0127 asli-knl cinsiyet arası bende fark oldu kızımda rahat bir hamilelik geçirmiştim şimdi erkek zorlanıyorum çok. Yani birisinde ilk haftalar çok kilo aldım birisinde zayıfladım çok birisinde bulantı çok yaşadım birisinde hiç yaşamadım yani bu gibi bir sürü farklı şey.
Nssyclk Cinsiyetle hiç alakası yok. Her hamilelik farklıdır. Benim iki erkek bebeğimin birinde oldu diğerinde olmadı mesela. Birinde hiç hamile değilmiş gibiydim diğerinde hamileliğin bütün belirtilerini yaşadım.😊
MomsE asli-knl 14te tahmin etmişti doktorumuz ama kesin değil diye belirtti. 20de ancak kesin diyebildi başta tahmin ettiği gibi oldu ama bayağı göstermedi bizim oğlum 😂
elmaelmaelma Ben iki hamileliğimde de hiç yaşamadım, ikisi de erkekti. Ama sanırım cinsiyetten ziyade, bünyeye bağlı.
eymenim_ asli-knl oğlumda hiç bulantim olmadı kıza hamileyim 15 ahfataya kadar her sabah bulandim gece yatarken de bulaniyordum şuan 26 haftalık ara ara yine var kızda hormonlar daha yüksek olduğu için diye okumuştum sanki ama ona da gelmeyebilir görümce hem kızda hem oglanda 9 ay boyunca bulandı
asli-knl MomsE Avrupa’da tahmınını bıle söylemez doktor 20haftada morfoloji kontrolünde anca söyler oda kendini gosterırse
asli-knl Kızkardesımınde erkektı oda kustu doğurana kadar🤮 Çok Zor geçiyor kızımda kustum hep bundada aynı kızım henüz beş aylık 9haftalık hamıleyım çok zor geçiyor Allahım hayırlı evlat sağlıklı evlat hayırlı doğum nasip etsin ınsallah
Zeynooooooo asli-knl hayır deyil 2kızım var o kadar rahat hamilelik geçirdimki anlatamam ne bulantı ne kusma hiçbişey olmadı şimdi oğluma 25+3 hamileyim o kadar bulantım kusmam olduki çok kötü oldum hala bazen oluypr bulantı
asli-knl Zeynooooooo şükür yarılamışsın yolu vallaha ben daha basındayım bakalım daha neler bekliyor beni yedıgım an kusuyorum canım herseyı ıstıyor yıyemıyorum
MomsE asli-knl aslında mantıklı kesinleşene kadar söylenmemeli çünkü erken haftalarda bilmeleri imkansız ama anne baba heyecanlı sürekli doktoru sıkıştırıyor 😅