Basakaya Kizlar kaçıncı haftadasınız ve günlük içtiğiniz vitaminler ilaçlar neler? Ben 27 haftalık hamileyim Decavit + gyno ferro sanol kullaniyorum. Acaba kullanmam gereken başka bir sey varmi.
Basakaya Ozlemslk ikisi de yok ama magnezyum almam gerekir mi acaba hic kullanmadim.kimse de bir sey demedi
Gmzaczngr Benim doktorum aniden kilo aldığım için dediginiz ilaçları bile kesti. Sadece 1 ay kullandım oda doğru düzgün kullandım denilemez çünkü doktorum kullanmak zorunda değilsin kendini kötü hissedersen birak demişti benimde inanılmaz midemi bulandirdi ilaçlar. Şuan sadece magnezyum içiyorum onu da 29. Haftada kullanmaya başladım.
Basakaya Gmzaczngr canim.magnezyum hic yazmadı bana doktor ya kullanmam gerekiyor my acaba bende suan 27 haftaligim
Gmzaczngr Basakaya magnezyumu sertlesme ve kramp sorunu yaşıyorum diye verdi doktor birde aslında daha önceden verecekti ama bebegin kilosu kaldırmaz diye vermemişti 27. Haftada verdi.
Bayanminyon07 Basakaya bende 27 haftalığım kan ilacı içiyorum sabahları feramat birde tiroit için ilaç kullanıyorum gece yatarken de decavit ve magnezyum ilacm var..
Esra1005 Demir ilacı gyno feron kullanıyorm. Harıcınde magnezyum+sidefer+balık yagı ocean mumy kullanıyorm. 28inci haftadaym çok araştırdım acaba fazlamı dıye hepsi gerekliymiş
Melikezturk Basakaya bende imom omega kullanıyorum 15 gündür de kan hapı kullanmaya başladım gyno ferrosanol tb 23 + 1 haftalik hamileyim
Denizkum Pregnacare kullanıyorum ben decavit kullanmadım ve gerçekten çok memnun kaldım vitamin değerlerimi oldukça etkiledi
Denizkum Basakaya pregnacare ben kendim araştırdım eczacımında önerisi ile başladım internetten bir araştırın oda hamileler için ödüllü bir vitamin hamilelik sonrası emzirme süreci içinde var