PapatyaAaAaaa ssahin22 benim eltim çatlatma iğnesinden sonraki ay hamile kaldı bende geçen ay çatlatma iğnesi yaptım işe yaramadı bu ay inşAllah hayırlı bir haber alırım bakalım bekliyorum ümidini kesme
ssahin22 Donthappymom benim hormonlarımda güzel çıktı geç yumurtlamışım işte meğer bende cok heveslenmiştim kesin oldu demiştim
Donthappymom ssahin22 bende bende aynı hatta annemler bile tebrik etmişti 😂😂 onlarda inanmıştı benimle birlikte
Paamuk Donthappymom bizimkilerde öyle herkes var olarak bakıyor çok olumlu konuştu doktor aşılama süresinde diye İnş hayal kırıklığı almaz bakalim. Annemde gözüme bakıp var var diyor hamile kadının gözü parlarmis🤣
ssahin22 Donthappymom Aradı şimdi doktorum kullandığım ilaçları bırakmamı regl olacağımı söyledi. Adetin 2 ya da 3. günü tekrar çağırdı gelirken de eşinin sperm testi sonucunu getir dedi
Cicek_ ssahin22 hayırlısı olsun canım, üzülme demek boş. Benimde az az kanamam oluyor. Yeni ay yeni umut dicez artık başka çaremiz yok. Nasibimizde varsa elbet olur.
noble1 ssahin22 canım bu ay klomene devam mı dedi? Hayırlısı ile bu ay olacak inşallah güzel enerjyie devam 🥰
Paamuk ssahin22 boşuna korkuyorsun ağlayarak gittim normal muayeneden farkı yoktu . Bir aparak taktı ve bitti dedi . Gerçekten ciddimisiniz bukadar mi dedim evet dedi güldü doktorum .5 saniyelik bir islem
Mercan_35 ssahin22 tutmuş ama tam yerleşememiş bebiş. Hiç moral bozmak yok bu aya tüm umutlar.. Belkide şubatta kolaylıkla hamilelik gelecek kardeşim 🥰