aslivrl12 ssahin22 Dualarım seninle rabbim gönlüne göre versin güzel haberlerini bekliyoruz inşallah 🐣❤️
Paamuk ssahin22 bende kan verdim sonu için bekliyorum. Insallah ikimiz de hayırlı haber alırız cnm 🤲🏻
ssahin22 edasontr özel de verdim doktorum orda diye 11.50 sonuç çıkar dediler eve geçiyorum şimdi e nabıza kaçta düşer bilmiyorum
Paamuk ssahin22 üzülme canım bende korkuyorum ama napalm bir dahaki ay gene deneriz elbet Rabbım bu çabamızi goruyor 🥺🥺
Minnakbiri ssahin22 inşallah bir dahaki ay pozitifi görürsün ben de heyecanla forumda senin haberini arıyodum 🥺 dua edeceğim senin için mübarek gece yarın umudunu kaybetme
noble1 ssahin22 canım bu ay klomene devam mı dedi? Hayırlısı ile bu ay olacak inşallah güzel enerjyie devam 🥰
Mercan_35 ssahin22 tutmuş ama tam yerleşememiş bebiş. Hiç moral bozmak yok bu aya tüm umutlar.. Belkide şubatta kolaylıkla hamilelik gelecek kardeşim 🥰
Paamuk ssahin22 üzülme dicem ama bende görürsem çok aglicqm biliyorum çok heveslendim diye benim bi tık daha farklı asilama oldum için ama sonucta ayni sayılır. Yapacak bisyimiz yok vakti zamanı degilmis demekten baska
Minnakbiri ssahin22 Allahtan ümit kesilmez artık çok gelişti her şey inşallah en kısa sürede sonuç alırsın ben de yarın tekrar kan vercem korkuyorum kimyasal falan olacak diye inşallah artmıştır değerim