Ayla0101 Merhaba arkadaşlar 21+3 haftalık oldum. Geceleri sağa dönünce sağ tarafimda sola dönünce sol tarafımda ağrı hissediyorum normal mi? Bu durumu yaşayan var mı?
Naciyemutlu Ayla0101 doktorunuz magnezyum başlar . Yatmadan ılık süt için başka doktor da öyle söylemişti bana. Yoğurt ayran ve maden suyu bunlarda etkili oluyor bende..her gün mutlaka bi maden suyu içiyorum. Magnezyum da tüm kramp ve ağrılarıma iyi geldi
Cylnglsn @Ayla0101 bende o durumdayım belim de ağrıyor bide çözüm bulamadım 🥺 bugün kontrol var doktora söyleyeceğim belki bişey önerir sürekli ağrıyla uyanıyorum çünkü
Miray-mom Cylnglsn bende sizin gibiydim yeni yeni geçti çok şükür magnezyum kullanıyorum soda içiyorum yoğurt süt faydası olduğunu düşünüyorum 🙏🏻🌸
Cylnglsn Ayla0101 detaylı ultrason var bugün onu çektirip yanına çıkacağım 2de ultrason muhakkak yazacağım
Cylnglsn Miray-mom bana maden suyu tansiyonum olduğu için yasak bilmiyorum bi içip denemem gerek 😂 magnezyum hakkında bişry demedi daha öncesinde. Veriyor mu bilmiyorum gidince onu da sorarım
Cylnglsn Tgce_06 8 tane yastıka yatıyorum 🤷♀️ kuzum arkana önüne yastık koy bide ayaklarının altına ozaman dönmezsin hatta kanepe de yat kısıtlı olunca dönemiyorsun. Göbeğinde baskı hissetmiyor musun öyle yatınca 🙄
Tgce_06 Cylnglsn ya dediklerini deniyim 🥰 şu ana kadar bir şey hissetmiyordum ama doktor 20. Haftadan sonra yüz üstü yatma dedi artık düzeltmeliyim 🥹
Miray-mom Ayla0101 inşallah en kısa zamanda faydasını görürsün 🙏🏻 Soda yoğurt sütle destekle mutlaka 🌸🌸
Cylnglsn Ayla0101 gittim kuzum gittim de çok kalabalıktı başı bende hem üzgün hem sinirli olunca bişey soramadım çıktım dışarı kusura bakma