AysBltk Selam kızlar bugün tam 34 haftalık olduk corasprin kullanıyorum gebeliğimin başından beri doktorum 34 haftadan sonra kesicez dedi siz kaçıncı haftalarda kestiniz? Herhangi bi sorun olur diye korkuyorum 🥺
Merve1414 AysBltk tüp bebek değilim ama hep coraspirin hemde oksapar kullandım 34 de coraspirini bıraktık oksapara devam bı sıkıntıda olmamisti
Aycan543 AysBltk corasprini 36 da bırakıcaz dedi oksaparı 1 gün önce Ben de internetden baktım kimisi 32 de kimisi 34 de kimisi de 36 da bıraktırıyor her doktorun kararı başka
Birsen56 AysBltk bende 2iz ve 30 haftada bırak denildi tüp bebek drum ama ben devlet takipliyim 30 haftamdayıö bırakıyımı devammı edeyim bilmiyom
AysBltk Merve1414 Benim doktorum da 34 haftada bırakalım dedi biraz da netten baktım ama gerçekten insan bazen bişeyler araştırınca şu internetten kafayı yicek gibi oluyor 🙄
AysBltk Aycan543 Anladım ben Sadece corasprin kullanıyorum 34 de bırakalım dedi bide erken doğum riskimiz var 🥺
AysBltk Birsen56 Ah maşallah sağlıkla gelsin bebişler inşallah 🤲🏼 Doktorumuz ne derse ona uymakta fayda var sanırım ben de tedirginim ama en ufak bi tedirginlikte doktoruma soruyorum her şeyi siz de sorun
AysBltk Yaprakdokumuseverr Öyle miii genelde belli bi zamana kadar kullandırıyorlar ilk defa kalp atışını duyunca bırakıldığını öğrendim ☺️
Polenmom AysBltk benim doktorumda son raddeye kadar gidelim 36 da bırakırız diyor oksapar içinde son güne kadar dedi tabii o günleri görebilirsek 🙏🏻