Nrsnaydmr Kızlar gebelikte çatlamamak için neler yapmalıyız veya neler yaptınız hangi kremleri yağları kullandınız yavaş yava ben de kullanmaya başlayacağım ama bu konu hakkında en ufak bı fikrim yok.
Gulsh61 Nrsnaydmr pahalı şeyler kullanmaya gerek yok ben düzenli sabah akşam vazelin sürüyorum bide Bio noil yağı var trendyolda 300₺ idi en son ikisini kullanıyorum
Zerrinatila Nrsnaydmr Çok şey kullandım birinci hamileliğimde Ama karnımda hiç de çatlak yoktu Doğum yaptım bir baktım çatlaklar var şaşırdım Olacağı varsa her şekilde oluyor bence herşeyi alıp kullansak da
dhbetul Nrsnaydmr ben 4. Aydayım canım karnım çıkmadı henüz ama hafiften büyüyorum sanki ve cildim çok kurudur o yüzden başladım korkuyorum çatlamaktan. Sante aldım krem olarak birde doğal yağlar aldım ama yağlar çok rahatsız ediyor. Normal nemlendirici krem de sürüyorum eliem ne gelirse.
Umut_aras Nrsnaydmr 29. Haftadayim daha catlamadim benim ailem hep çatlıyor ama ben üç ayllikken başlamıştım inşallah catlamam
Nrsnaydmr Umut_aras inşallah catlamazsin genetik olmasına rağmen catlamamissan ben de sana güvenerek yaptıklarını deneyeyim bakayım inşallah ben de çatlamam ☺️
busduuk1914 Nrsnaydmr herseyi kullandım günde 5-6 kez sürdüm her yerime ve bir gün aynaya baktım catlamısım…
Nrsnaydmr Yani kısaca ne kullanırsak kullanalım çatlıyoruz öyle mi? Napalim bebeklerimizin canı sağ olsun biz de dua edelim catlamamak için.
busduuk1914 Nrsnaydmr valla ben vazgeçtim artık sırf acımasın gerilmesin diye krem sürüyorum. Doğumdan sonra kırmızlıklar geçmeden 3-5 seans çatlak bakımı patlattık mı düzelir 😂 boşuna kremlere çok para vermeye gerek yokmuş bunu anladım.