Buket09
Erken dogum riskimiz var diye erkenden hazirlamistik sadece bavula yerlestirmemistik 😂 Birkac hafta once onu da tamamladik hazir ve nazir bebenin keyfini bekliyoruz.
Ben buyuk boy valize koydum hepsini zaten kucuk kucuk hurclaea yerlestirdim;
Bebek icin: 15 adet bez, 1 tane hemsireye verilecek zibin alt ust takim sapka ve muslin battaniye (tulumun eldiveni var), yedek 3 tane tulum, 6 tane zibin, alt ust sapkali 2 tane takim, 3 adet muslin ortu, 2 tane corap, hastane cikisinda giydirecegimiz astronot tulum, pisik kremi, biberon, emzik (biberon ve emzigi ne olur ne olmaz diye ekledim), alt açma örtüsü, alt silme içim pamuk ve ne olur ne olmaz diye yedek ıslak mendil
Anne icin: 1 adet lohusa pijama takimi (emzirme detayli), 1 adet onden dugmeli pijama takimi, emzirme sutyeni, emzirme atleti, kulot (adet cogaltilabilir ihtiyaca gore), corap, gogus kalkani (avent silikon), gumus kapak, elektirikli sut pompasi (belki ihtiyac olabilir), havlu, depend (1 paket aldım), hastaneden çıkarken giyeceğim rahat kıyafetler ve gogus ucu kremi
Baba için: 1 adet pijama takımı (çok bile😂)
Süsleme ve ikramlık için: balonlar ve balon standı, kapı süsü, tül, aileye dağıtılacak magnet, diğerlerine dağıtılacak hediyelik mum, çikolata ve kolonya
-terlik eklemedim kendime çünkü hastaneye terlikle giderim (crocs tercihim aşırı rahat edersiniz)
-makyaj malzemesi de eklemedim çünkü çok seven biri değilim belki giderken eklerim 😂