Elif_26 Kızlar 30 + 1 deyim artık uyuyamıyorum karnım acıyor rahatsız ediyor sağa sola dönmekte zorlanıyorum normalde hareketli biriyim ama artık hareket etmek bile istemiyorum bebişin kıyafetleri bile yıkanıp ütülenmedi hazır değilim üşeniyorum her şeye
Gozdecaner Elif_26 34 te anca bitirdim o işleri iyiki bitmiş 37+1 im şimdide kafam kalkmıyor sürekli uyuyorum en baştaki uyku hali geri geldi
asell13 Elif_26 24+5 haftalığım aynı durumdayım yatamıyorum 2-3 saatlik uykuyla günü geçiriyorum hep 2 de uyumuşum 5 de geri kalktım yatamıyorum da 🤷♀️
Dilan_55 Elif_26 son haftalara gelince daha da kötü olacaksın bence bian önce hazırla herseyi bende o haftalarda yapmıştım temizliği falan bana herkes erken dedi iyiki yapmışım şimdi hastane çantamda bile bir iki eksik var utulenip koyulacak onu yapmaya bile dermanım yok onu geçtim yerimden kalkıp işemeye gidesim gelmiyor 38. Hafta
Kaderyksl 36+6 bebeğin baskısı o kadar çok ki yataktan kalkamıyorum acidan uyku nedir unuttum resmen 🥺 yatarken ayrı acılar ayakta ayrı acılar
Elifzsy94 31+2 deyim inanılmaz zor bir hamilelik uyku zaten yok dişim berbat derecede ağrıyor iki gündür adet sancisi gibi ağrılar belim çok kötü rahat uyku uyuduğum bir gece olmuyor ne yapacağımı bilmiyorum kızlar 😭😭
Ozlemgokce 35+4 , birisi bi kibriti yakıp genzimden aşağı atmış gibi uyku haram inşallah doğurunca tamamen geçiyordur bu yanmalar 😔