melinda- Nisniss daha çok erken benim sütüm 4. gün ancak inmişti bol bol sıcak duş alıp duşta masaj yapın stresi azaltmaya çalışın elde değil biliyorum ben de çok stres olmuştum stres yüzünden mamadan kurtulamadım
Gozdecaner Nisniss bir sürede elinle sağ sütünü makinadan daha etkili oluyor takviyede kullan gelir çabucak🌸
svdmm16 Nisniss gögsünü elinle sık bak bakalım süt cıkıyor mu bazen pompa sağmıyot gögse uygun olmuyor
svdmm16 Nisniss ne güzel canım en kaliteli süt o ☺️Demekki sağma makinesi sağmıyor gögsün büyükse ucunu kavrayamıyor olabilir
naneliseker_ Nisniss mama zehir değil. Aksine beslenemiyor ise evladınız için iyilik. Aç kalması vs. Şekerini düşürür huysuz olur baya :)
svdmm16 Nisniss 10 güne kadar normal eğer yaparken zor yapmıyorsa eğer için rahat etmiyorsa bi kaç öğün mama ver istersen
sakinanneee3 Nisniss yeni dogan 1 saat meme ememez yorulur aç olsa aglar bilirsiniz ve muhtemelen kokunuz için kalıyor olmalı
Nisniss sakinanneee3 yok dinlenip dinlenip emiyor ağlamıyo çok şükür ama kaka da yapmayınca bi tedirgin oldum
Elifgokce Nisniss gümüş kapağı ne zamn kullanmaya başladınız doğumdan en az 1 ay önce kullanımda yarar sağlıyor