Mutlubebekannesi Nasılsınız canım anneleeer, size bir sorum olacak sezeryan doğum yapalı tam 1 ay oldu. Yüz üstü yatmayı o kadar özledim ki, yatsam bir sorun olur mu? Siz ne zaman yüz üstü yattiniz?
Kediannesi1 Mutlubebekannesi yatın artık rahatsız olursanız dönersiniz ben 10 günlükken başladım hamileliğimden itibaren çok özlemiştim
Esra_Omer_21 Mutlubebekannesi bi kere deneyin agrınız olmazsa yatabilirsiniz ben 40 gün sonra anca yan yatabilmiştim😂yüz üstü korkudan hiç cesaret edememiştim
iremdemirr @Mutlubebekannesi tam anlamıyla ne zaman iyileştiniz? İşlerimi kendim tutuyorum yürürken kalkarken daha iyiyim (12 gün oldu) ama hala eskisi gibi değilim ara ara dikiş yerim batıyor belim çok ağrıyor
Mutlubebekannesi iremdemirr normaldir bende öyle oluyordum kolay değil vücut kendini toparlıyor aman şuan gayet iyiyim hiç bir şeyim yok şükür
Esra_Omer_21 Mutlubebekannesi aman dikkat edin ben çok korkağım ya yan uzanınca bile saki dikişlerim olduğu gibi yana düşüyordu
Mutlubebekannesi Esra_Omer_21 bende korkuyorum yüz üstü yan yatabiliyorum ama yüz üstü daha cesaret edemedim