Çok şükür tekrardan doğum hikayemi yazmak nasip oldu.Vajinal doğum yapmak isteyenler lütfen korkmasın 🙏Hamileliğim çok güzel geçmişti ilkine göre.30.Haftada doktor erken doğum riskin var diyince 6hafta yatmak zorunda kaldım.36.haftada tekrar ayaklandım.Ayaklanır ayaklanmaz kasılmalarım başladı.Biz oğlanı 37de falan beklerken 38+3te geldi Şükür.Doğum yaptığım günün gecesi kasılmalarım vardı 30-40 dkka da bir ama neredeyse 3haftadır aynı şeyi yaşadığım için çok umursamadım uyumaya devam ettim.Sabah kahvaltı falan yaptım.Öğleden sonra da yürüyüşe çıktım eve döndükten sonra Kasılmaların düzenli geldiğini farkettim. 7dakika da 1.Biraz daha takip edelim heyecan yapmim diye düşündüm.O arada sıcak suya girdim duş aldım ve yürüyüşe devam ettim ev içinde.Artık akşam üstü 5gibi kasılma aralığının daha da kısaldı 3dkka bir idi.Hemen hastahaneye geldik.Doktor açıklık kontrolü yaptı.Açıklık 5cm dedi 😳 Ben çok şaşırdım tabi .Bu kadar beklemiyordum.Yatışım falan yapıldı.Biraz merdiven indim çıktım.Tekrar açıklık kontrolü yapıldığında 7cm olmuştu (Yaklaşık 45dkka kadar sonra )7cm den sonrası artık kolay olur diye düşünürken😅sancılarım çok yetersiz kaldı ve 1saat kadar suni sancı almak durumunda kaldım (Bu kısım biraz zordu.Kendi sancını daha sakin karşılayabiliyorsun)duşta sıcak su yaptım belime kasığıma au rahatlattı biraz.Sonra birden sancı ile beraber ıkınma isteği geldi.Tutamadım ,mümkünatı yok .Beni hemen yatak ile beraber doğum haneye aldılar 😅oğlum 3.ıkınmamda çıktı çok şükür 🙏 beni çok yoran ,acıtan bir doğum olmadı.Hastahaneye yatışım 17:30 gibi yapıldı.Oğlum 21:08de doğdu ben bile inanamadım ve bu kadar hızlı beklemiyordum 😂Medipol mega da doğum yaptım.Doğum doktorum Duygu IŞIL GENCER.o kadar anaç ,sakin sevgi doluydu ki Allah ondan bin kere razı olsun umarım hepinize böyle iyi bir doktor ve ekip denk gelir.Herşey benim istediğim gibi oldu hep sakin karşıladı.O konuda çok şanslı hissettim.Allah hepinize çok güzel doğumlar, nasip etsin 🙏Bizim hikayemiz burada bitti..Sevgiyle kalın 💕