Beeyzanurr Kizlar biraz cekinerek yazıyorum ama enfeksiyon degerime de baktirdim bir enfeksiyon yok fakat ic camasirimi gunde 3 4 kere değişmekten kina geldi. Akıntı şeffaf dahi olsa tuhaf bir kokusu var bunu yasayip cozum bulan var mi kusura bakmayin
asellimomm Beeyzanurr bende de aynı şekildeydi nioli yağını sordum doktoruma zararı var mı kullanabilir miyim diye kullanabilirsin demişti. yağı 2 günde bir temiz iç çamaşırıma 1-2 damla damlatıyorum 1-2 haftadır kullanıyorum baya faydasını gördüm ama kullanırsan 1-2 damlayı geçmeyi yakıyor sanki fazlası zarardır belki
Angelipk Beeyzanurr o dert bendede var testim temiz çıkmasına rağmen geçmiyor doktorum tedbirli Allahtan vajina kültürüde aldı bi sorun çıkmasın diye mantar çıktı🤦🏻♀️ tekrarlayan inatçı mantarlar olabiliyor nioli yağını sordum bende herkese önermiyorum bazı hastalarımda tahrişten dolayı ödem oluştu dedi tercihi bana bıraktı fitil ve krem verdi
annevebebek17 Beeyzanurr eğer ilaç kullanıyorsan oda koku yapabilir canım birde çamaşırlarını yüksek derecede yıkayıp utulemeni tavsiye ederim
Beeyzanurr annevebebek17 magnezyum Demir Multivitamin ve D vitamini kullanıyorum belki dediğiniz gibi bunlardan biri de yapıyor olabilir hep yüksekte yikar kurutma makinesine atarim
annevebebek17 Beeyzanurr utulemeyide dene canım Evet onlar akıntı da koku yapmasına sebep olabilir canım
OYKUmom Beeyzanurr benimde öyleydi 2 hafta önce akıntılar kahverengiye dönmüştü kandan enfeksiyona 2 kere baktılar 2 sindede temiz çıkıyordu alttan muayene oldum çok yoğun enfeksiyon çıktı bazen kana karışmıyormuş enfeksiyonun çeşidi fitille antibiyotikle akıntıda kokuda ıslaklıkta bitti